• solo çalışmalarının yanında longinus adlı kısa filmde yer alan ve yasou isimli kitabını yayınlamış olan karizmatik buck tick vokali.
  • asik oldum
  • inanılmaz derecede estetik ellere sahip, güzel sesli adam. başkası takma tırnak takıp üstüne siyah oje sürünce aptal filmlerdeki çakma cadılara benzer ama bu adam bildiğin karizmatik oluyor (mesela bakınız: romance klibi). bir ara makyaj olayında saçmalayıp iyice bülent ersoy'a dönmesine rağmen yeniden eski gotik formuna kavuşmuştur ve ancak youtube'dan izleyebildiğimiz buck-tick konserlerinde yardırmaya devam etmektedir.

    buck-tick'in şarkılarının çoğunu da kendisi yazmaktadır.
  • zamanı durduran adam...

    görmek lazım

    onu dinlerken manga kahramanıymışım gibi hissediyorum. kılıcımı çekeceğim,kanatlanıp uçacağım...

    izlemek lazım

    muhteşem saçlar, muhteşem müzik.
    elleri,gözleri ...
    dinlemek izlemek lazım...
  • bu dostumuzun söylediği bir space oddity cover'ı vardır. onu hatırladım şimdi bulamadım, enteresan bir kardeşimizdir.
  • 10 yıl önce trinity blood diye bir anime izlemiştim onun mükemmel opening müziği doresu-dress. <3 bu yahşi şeye aitmiş, yeni aydınlanmam : /

    music video
    anime op.
  • 19 ekimde beyin kanaması nedeniyle ölmüştür. hepimizin başı sağolsun

    edit: 8 ve 9 aralık'ta atsushi sakurai adına anma töreni düzenlenecek.

    edit 2: anma biletleri 1500 yen gibi çok cüzi bir rakamdan satışa çıktı ama bil bakalım noldu? karaborsacılar sisteme saldırıp biletleri tükettiler, şimdi de pahalıdan (10-20 katından bahsediyoruz) isimsiz biletleri satıyorlar. buck tick fanları aşırı sinirli. bir de final budokan performansı 29 aralıkta gerçekleştirilecek. bu da gösteriyor ki buck-tick'e atsushi olmadan devam edecekler...
  • şok içindeyim ya. işe giderken trende gördüm haberi. gözlerim doldu, dışardayım diye toplamaya çalıştım kendimi ama olmadı. çocuklarla dersim vardı, yüzüme gülücük yerleştirdim gittim oyun oynadım. bi süreliğine unuttum. ders bitince koca bir tsunami dalgası gibi vurdu beni. eve gittim hüngür hüngür ağladım. saatlerce. başla bi şeyler yapmaya çalıştım. son albümden scarecrow açtım fonda, yine ağladım.

    eve sığamadım.

    çıktım dışarı, kimse ağlamıyor. dışarda herkes sevgilisiyle dolaşıyor, gülüyor. yaktım bi dal, ikinci, üçüncü... çöktüm yere. içimden ağlıyorum. acchan'ın da dediği gibi, nigerarenai, kaçamadım.

    daha 57 yaşındaydın ya... dışarıda bi ton yaşlı, 80-90 yaşına kadar yaşıyor. tak diye gittin. biliyordun belki sen de gidici olduğunu. hep ölümle ilgili şarkılar yazdın. umarım gittiğin yerde mutlusun diyeceğim ama, ölüm hiçlik biliyorum. bu kadar güzel bir ruhun hiçe gittiğini bilmek üzüyor beni. ölü birinin sesinden şarkılarını dinliyorum. kaçamıyoruz ölümden acchan.
  • melek sesli adam. sen de gittin bizi bırakıp...
    şarkılarını söyleyip, insanları mutlu edip, kanatlarını takıp sonsuzluğa ailenin yanına gittin.
    daha söylenecek çok şarkı vardı. güzel günler, yenilecek yemekler, gidilecek yollar, sevdiklerin, müziğin vardı ama sen sonsuzluğa gittin.
    gittiğin yer huzurlu olsun...

    "why can’t i float into the sky like the wind, like the clouds? why don’t i have wings?
    like the stars, like the moon, i have no wings enfolding everything and sinking into the night, ah..."

    dress

    edit:ekleme1-2
hesabın var mı? giriş yap