• alt yazılı bir amerikan filminde ana avrat düz giden bir zencinin sözleri şu şekilde alt yazı edilmiştir.
    -- fuck you muck you bıdı bıdı mother fucker,fak yorself meeeeeeen.
    alt yazı: lanetlere gelesen
  • geçen haftalardada la cite des enfant perdusyu gostermiş bulunan, delicatesseni gostermesini sabirsizlikla beklediimiz bi tuhaf kanal..
  • her daim ekranlara getirdiği bayan şarkıcı ile kabus gibi üzerime çoken kanal ,bu bayan şarkıcı galiba azeri devlet sanatçısı , kalın ve yekpare kaşları , sivri burnu , abartılı pırasa saçları ve alengirli kostümü ile bu sanat insanı , kanalın reytinglerini de düşürmektedir zannımca.
  • bir film ya da dizi başlarken tüm castı okurlar delirtirler beni bu kanalın dublajcıları.ama taş gibi filmleri de vermektedirler helal olsun icabında.
    (bkz: aztv1 in kendini moviemax sanmasi)
  • bol bol azeri müziği yayınlayan kanal.. işin garip tarafı şudur ki, artık yayından mı link hatlarından mı yoksa cidden mi, daha düzgün playback yapabilen tek azeri sanatçı "görmemişem".. hayır bazen 1-2 saniye geç geliyor heralde görüntü diyorum.. ama enstrüman çalanların da ööyle hababam sınıfının son sahnesinde gitar çalan tipler gibi kafalarına göre takıldığını görünce gene çelişkiye düşüyorum.. bu sanatçıların zirvesi ise, kısa boylu, zayıf, kel kafalı, emrah kaşlı, dişleri dökük, takım elbiseli bir amca idi.. bir eli cebinde, öbür elini sallaya sallaya azerice caz söyleyen bu amca kamera değişimlerini 3-4 saniye geriden, sözleri 1-2 saniye geriden takip ederken, geciktiği her kamera değişimi sonrası iyice şarkıyı beden diliyle yorumlar hale gelmekte idi.. entryme üç silahşörlerin son kısmında sakallı amcanın esas oğlanı kendi atalarının kılıcı ile öldüreceği iddiasına verdiği yanıtla bitirmek isterim :

    "atalarımın gılıncından mene eziyet yohtur.."
  • sabahki acaip aerobik programı için
    (bkz: avropa qapilari)
  • şiddetle digiturk bünyesinde de görmek istediğim kanaldır. şüphesiz comedymax etkisi yapacaktır.
  • aztek televizyonu.

    genelde 30 dakika program+ 30 dakika hernan cortes 'e sövme ile gecer yayin akisi.
  • kim beş yüz milyar isterin lisansını almayıp,kendi kafalarına göre uyduruk bir versiyonla çeken azeri kardeşlerimizin kanalı.yarışmada lcd ekran bile alınamamıştır ve lcd ekran gibi gösterilmeye çalışılan plastik ekranın önündeki kağıtda yazılı soruları çözmeye çalışan yarışmacı,arkadaş jokerini kullanmak istediğinde;seyircilerin arasından kalkan arkadaşının,lcd bozması ekrana gelip,doğru şıkkı eli ile göstermesini bekler.jokerlere kömühçü garbahtar denildiğini de hatırlatmak isterim.
hesabın var mı? giriş yap