• güngören köyiçinde uygun fiyat ve mükemmel kebap merkezi.
  • vedat milor'un programında keşfedip iki arkadaş kahvaltı etmek üzere gitmiştik bir keresinde. daha masaya oturmadan metal bardaklarda ayranı bıraktıklarında anlamalıydım aslında nasıl bir şeyle karşılaşacağımı. önümüze gelen seviste en altta kağıt onun üstünde pide pideniz üzerinde de yeşillik ve kebap vardı. "bu ne lan böyle insan ya bi dürüm yapar ya da tabağa koyar" diye düşünürken ilk yudumu almamla gözümün kararması bir oldu. bu kesinlikle orgazmik yiyecekler kategorisine girebilecek kadar güzeldi. trans halinde kebabımı bitirdikten sonra üstüne gelen künefe de tek kelimeyle mükemmeldi. ve en güzel yanı da hayli ucuz olmasıydı. yanlış hatırlamıyorsam kebap ve künefe 4er liraydı. en güzel kahvaltılarımdan birisiydi.

    naçizane tavsiyem aile tarafında değil de ortasında çeşme bulunan salonunda oturmanızdır. daha samimi ve hızlı.
  • güngören köy içi'nde, çatal bıçak kullanılmayan bi kebapçı. çok yağlıdır, zararlıdır, öyledir böyledir evet ama o adana, ciğer, bilhassa da içli köfte düzensiz aralıklarla çağırır adamı kendine doğru. *
  • küçük taburelere oturduğunuz an önünüze gelen ayranın, pide arasına koyulmuş piyazlı ciğer kavurmayla kusursuz bir şekilde uyum sağladığı mekan. öğle saatlerinde bile, boş yer bulmak zor olabiliyor.
  • istanbul'da yiyebileceğiniz en lezzetli kebabı yapan ocakbaşı. misafirlerinizi götürmeniz gereken ilk yerler arasında kesinlikle bulunmalı.

    vedat milor'un lokantayı ziyaret videosunu izleyebilir, köşe yazısını okuyabilirsiniz.
  • güngören' in tek güzel tarafı. bu fiyatlarla bu lezzeti ve hizmeti satın aldığında gerçekten seviniyor insan çocuk misali. otopark sorunu da yok, adeta mis gibi. künefe de adana da beş lira. süper lan.

    (bkz: cezayir' in yeri)
  • bildiğin kebap cenneti. burada mideye adana kebap indirdikten sonra artık başka hiç bir yerde aynı tadı alamıyor insan, feci bağımlılık yapıyor. lezzeti ve makul fiyatlarıyla her daim ziyaret edilesidir.
  • sadece 6 adet entry girilmesine şaşırdığım mekandır.insanlar ya cidden neler kaçırdıklarının farkında değiller yada vejeteryanlık giderek artıyor.

    3 sokak içersinde biri 2 katlı tam 4 adet şubeleri var.haftasonları yer bulmak için ayakta kalmanız epey olası.içli köfte üstüne adana ve sonrasında künefe.yanında da demir bardakta verdikleri açık ayranları.fiyatları 2-3 yıl öncesine göre bir miktar artsada gidip mc donalds yada burgerda bir menüye 8-9 lira verene kadar azönce saydığım menü afiyetle yenir lezzeti de yanınıza kar kalır.

    zaten bir kere gittiniz mi o adananın etinin ağzınızda nasıl eridiğini görünce herkese anlatacak ve en kısa sürede bir daha ziyaret edeceksiniz.
  • bu lokantada şöyle bir şey başıma gelmiştir her gittiğimde. sağlam bir akşam yemeği olarak 2-3 içli köfte yanında 1.5 kuzu şiş, şalgam suyu ve yarım künefeyle ertesi günün akşamına kadar tok kalabilirsiniz. tecrübeler ile sabittir. üstelik bu kadar malzemeyi yedikten sonra mideniz de rahatsız olmaz.

    bir de şöyle bir anım vardır kendisiyle , yurtdışında birçok şeyin özlemini çektiğim gibi içli köftenin de özlemini duymuşumdur. yine bir istanbula dönüşte, havaalanından eve giderken bağdata uğrayıp içli köfte sardırıp evde hemen mideye indirmişliğimiz de vardır.
  • ilk olarak 2000 de tatmıştım muhteşem kebaplarını, gerçekten hem ucuz hem de lezzetli idi, şimdi ise normal bir kebapçıdan fiyat olarak farkı kalmaması ve ustalarını ellerinden kaçırmaları sebebiyle bir esprisi kalmadı, fakat hiç gitmediyseniz, gidin derim.
hesabın var mı? giriş yap