• eskiden denizcilere verilen ad (bkz: bahir)
  • sevgili olundugunda insanda paranoya yaratabilecek meslege sahip insan
    (bkz: her limanda bir sevgili)
  • karacılardan farklı olarak celp numaraları` : tertip` doğum tarihleri değil askere başladıkları tarih ve yanına acemi birliğinde sıra numarası verilen erlerdir.

    örneğin ; 2009/1-3117` : evet benim numaram`
  • yat yapımı ve mavi yolculuk konularında uzman olan marmaris merkezli yacht charter şirketidir. özellikle marmaris, rodos, simi, santorini, mykonos, rodos, marmaris turu şiddetle tavsiye edilir.
  • ankara dışkapıdaki yiba çarşısında bulunan doğa sporları mağazası.

    türkiyede gördüğüm en ukela, ilgisiz ve burnu havada patronlarına ve satış ekibine sahip yer. ürün hakkında ikinci soruyu sorduğunuzda artık cevap vermemeye başlıyorlar. türkiye distribütörü oldukları markalarda bile türkiyenin en yüksek fiyatlarına sahipler. onlarca yerde bu arkadaşların getirttiği ürünleri çok daha ucuza bulabiliyorsunuz.

    cidden alıcı olarak bile gittiğinizde sizi bıktırıp alışverişten vazgeçirmeyi başaran bu insanlara, bi ürün hakkında sadece fikir sahibi olmak için giderseniz eğer allah yardımcınız olsun.

    yazardan küçük tavsiye: bi malzeme almadan önce tüm ankaradaki mağazaları bi turlayın. eğer bulamazsanız türkiyedeki tüm mağazaları arayarak soruşturun. eğer yine bulamazsanız yurtdışından almaya çalışın. eğer ki hala bulamadıysanız bahriyeliden almayı düşünün derim. orası sizin için her zaman en son çare olarak kalsın.
  • denizci,deniz er'i
  • incesazın son albümünde yer verdiği güzel şarkı. ezgi köker gerçekten çok harika söylemiş.

    sözleri: mustafa cem pehlivan, müziği ise murat aydemire ait.

    moda sahnesindeki konserlerinde gurup sahneden indikten sonra geri gelip bu şarkıyı tekrar söylediler, mutlu olmuştum. bu da böyle bir anımdır şarkıyla alakalı.

    şarkı dinle butonu
  • incesaz'ın geçsin günler albümündeki şarkılardan biri. "kara gözleri bir derin deniz olsa yine düşerim." kısmında yaşadığım iç burukluğunu allah kimseye yaşatmasın. mustafa cem pehlivan'ın ve murat aydemir'in ellerine sağlık.
hesabın var mı? giriş yap