• şişli belediyesi kadar olmasa da medyatik ve renkli başkan ve başkan adaylarına sahip olmuş ilçe belediyesi.
    (bkz: yıldırım aktuna) (bkz: ali talip özdemir) (bkz: ahmet ercan)* (bkz: ateş ünal erzen)
  • eskiden istanbul'un yaklaşık 4'te 1'ini oluştururken bölünmeden sonra sadece bakırköy, ataköy, yeşilyurt, yeşilköy ve florya'yı kapsar.
  • son yerel seçimlerden bu yana, çiçek ekmek dışında bir icraatını göremediğim belediyedir.
  • en son icraati halka bedava lale dağıtmak olan belediye. bence otursunlar da yanıbaşlarındaki akmayan trafikle ilgilensinler.
  • neredeyse tüm alt ve üst yapı problemleri yıllar yıllar önce çözülmüş, trilyonlarca gelirin adeta aktığı, sadece rutin işler yürütülerek başkanlık yapılabilecek dikensiz gül bahçesi.
  • yol yapımını işkenceye dönüştüren, mevcut garaj çıkışının olduğu yolu defaten çeşitli şekillerde uyarmamıza rağmen yol üstüne yol bindirme şeklinde yapıp yolu bahçenin yarım metre üstüne çıkartıp otomobille girişi imkansız hale getiren belediyecilik anlayışı... ve hemen her işinde bunun benzeri çevre sakinlerini ciddiye almayan uygulamalar.

    halk evi, bilmemne kursları, iplik boncuk gibi gudik şeylerle uğraşmaktan ve ziyadesiyle; (bkz: kaldırım belediyeciliği) tarzından vazgeçmesini canı gönülden dilediğim belediye. ayrıca floryada yıllardır maksimum 3 kata izin varken 6 katlı binalara ruhsat verme hususunda da gayet bonkördürler.
  • internet sitesi 2006'dan beri yenilenmemiş olan, ve herhangi bir email iletişim adresi belirtilmeyen belediye.
  • copleri trafigin en yogun oldugu 19.00-20.00 saatleri arasi toplamasinin nedenini anlayamadigim belediye. istanbul caddesi'nde park yeri ariyorsaniz ve bulamiyorsaniz -ki bu saatlerde genelde bulunmaz- yapacaginiz sey caddenin sonundan saga sapip, ara sokaklardan tekrar yukariya, yani caddenin baslarina dogru cikmaktir. biz de genelde boyle yapiyoruz ve %87.4* ihtimalle karsimiza cop kamyonu cikiyor. sonrasi malum, amcalarin sagda solda yerlere sacilmis copleri toplamasini bekleye bekleye ifrit olma. e zaten sokaklar dar, bir de ana cadde yogun oldugu icin sagdan soldan baska araclar da geliyor ve is icinden cikilmaz bir hal aliyor. halbuki su isi 2 saat sonraya oteleseniz hersey kokunden hallolacak ama nerdee.
  • heryerinde otopark sorunu olan semtte, belediyenin yapmış oldugu tek icraat mecvut park yerlerine mantar dikerek onlarıda kapatmaktır. bu işte bir yanlışlık var ama nerde.
  • bina ve fiziksel imkanları, seçmen profili bakımlarından beşiktaş belediyesi ile benzerlik gösteren belediye.
hesabın var mı? giriş yap