• storyline'ının kağıt üzerinde trilogy olduğundan kelli çıkması garip olmayacak oyun.. nitekim vivendi universal tarafından geliştirilmeye başlanmış ta.. 2004 şubatında piyasada olacağı söyleniyor.. ancak infinity engine maalesef olmayacakmış.. nwn motorunun baldur's gate'e uyarlanmışı olacakmış..
    (kaynak: shacknews.com)
  • nwn motoru kullanilacagindan dolayi supheyle karsilanabilecek ve senaryoyu nasil devam ettirecekler sorularini getirecek devam oyunu
  • interplay ve blackisle'ın lisans tartışmaları yüzünden yapımı iptal edilen, jefferson kod adlı oyun. geçen sonbahar'da %60 tamamlanmıştı. nwn ile alakasız bir motor ve 3.5th edition kurallarını kullanıyor. oyun dale'lerden birinde (sanırım deepingdale) geçiyor. diğer baldurs gatelerle alakası yok. tek bilinen başında icewind dale 2'nin ilk demosundaki kitapta çıkan siyah köpeğin ölüsüyle karşılaşıldığı. bu ay pc gamer'ın arkasında yer alan habere göre başka bir firma haklarını almış ve onlar projeye devam edeceklermiş.
  • pc gamer'ın yeni sayısına göre blackisle'ın hazırladığı bg3'le alakası olmayan, developer'ı belirsiz ama atari'nin publisher'ı olduğu ve dark alliance türü olmayan oyun. atari'den açıklamayı yapan kişinin oyunun 3d olacağını, prestige classlar içereceğini ve npc'ler arasında muhtemelen minsc'in olacağını söylemişliği de vardır.
  • çıkarsa eğer; kahramanın tanrının oğlu değil, bizzat baal'ın kendisi olacağı oyun...
  • saga bittiği için senaryosal anlamda çıkmasının hiçbir mantıklı yanı olmayacak oyundur.
  • hmm şimdi düşündüm de bu oyun gerçekten çıkarsa... yaş otuz oldu... iş güç... yok anam gene sabahlara kadar oynarım ben bu oyunu ağzına tüküreyim.
  • ''on 2 december 2008, atari stated in a press conference that the baldur's gate series (among others) would be revisited after 2009.''

    wikipedia'da okuduğum bu haberi beni aşırı derecede heyecanlandırmış oyundur.
  • geçen gece rüyamda gördüğüm oyundur. hayır son zamanlarda ne bir hakkında haber okumuşluğum, ne de aklıma gelmişliği vardır, onu çağrıştırabilecek bir oyun bile oynamamışımdır neden böyle oldu bilmiyorum. hayra yormak istedim, sabah uyanınca internete girdim araştırdım biraz mamafih oyun hakkında hiç bir yeni haber göremedim. sonunda büyük bir hayal kırıklığı tabi.

    ne güzel yine izometrik bir görüntü vardı, ve partide aerie ile minsc vardı, diğerlerini hatırlamıyorum. hatta karakterim ninja giysileri içinde bir rogue idi, ki rpglerde genelde pek rogue oynamayı sevmem.planescape gibi karamsar bir ortamı vardı o kadar hatırlıyorum sadece.

    başlıcam artık sizin anlaşmazlıklarınıza, telif haklarınıza. çıkarın şu oyunu artık bre, baldurs gate ii oyununun aynısı olsun hatta sırf yeni bir senaryo ona da kabul. yeter ki çıksın artık. şöyle yıllar öncesine dönelim, adam gibi rpg tadını yaşayalım tekrar. eskisi gibi oyun oynamıyor olsam da heralde yine günde saatlerce oynatabilecek tek oyun olacaktır bu eğer önceki oyunlara sadık bir şekilde çıkarsa piyasaya. uyusam mı tekrar ne...
hesabın var mı? giriş yap