• insanlarda gram vicdan kalmadığının bambaşka bir göstergesi.

    --- spoiler ---

    muğla'nın bodrum ilçesi torba kavşağında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren sanatçı barış akarsu'nun annesinin yaşadığı eve hırsız girdi. akarsu’nun odasında bulunan ödülleri, şapkası, takıları, gitarı ve birçok eşyası çalındı.

    --- spoiler ---

    http://www.hurriyet.com.tr/…ulleri-calindi-40542392
  • hırsızda vicdan aranmaz diyerek şaşırmadığım olaydır.

    barış canımız ciğerimiz, hatırasına saygı gösterilmeli, yakınları bir kez daha üzülmemeli. hepsine eyvallah, benden de +1. ama kalkıp da hırsızda , katilde vicdan aramak, saçma bir durumdur.
  • çok sevilen bir sanatçıdan geriye kalan eşyalar, odasında özenle müze gibi korunan ve evine gelen misafirlere sergilenen, gitarlar, takılar, şapkalar, ödüller, anılar...

    amasra'da herkes tarafından bilinen bir evdir barış akarsu'nun annesi hatice teyzenin evi.
    tam da ilçe haluk levent'i ağırlayıp barış akarsu'yu hakkıyla anmıştı vefatından 10 yıl sonra.
    hemen arkasından bu olay !
    hatıralara nasıl bir ziyandır bu

    röportajında hırsıza bile oğlum, annecim kelimelerini kullanıyor olması..
  • bodrum’da 10 yıl önce geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren şarkıcı barış akarsu’nun ailesinin oturduğu, aynı zamanda müze olan bartın’ın amasra ilçesi’ndeki eve giren kimliği belirsiz kişiler, şarkıcının tüm takı ve ödüllerini aldı. anne hatice akarsu, "oğlumun tüm değerlerini, hatıralarını almışlar. ben onlarla beraber kendimi dik tutuyordum" diyerek gözyaşı döktü.

    içeri giren hatice akarsu, oğlunun eşyalarıyla dolu olan evinin soyulduğunu anladı. hatice akarsu, aynı zamanda barış akarsu sevenlerinin ziyaretine açık müze olarak kullandığı evinde oğlunun künye, kolye, yüzük, küpe gibi değerli tüm takıları ve ödüllerinin çalındığını görünce polise haber verdi. polis ekipleri evde inceleme yaparak parmak izi araması yaptı. polis, eve giren kimliği belirsiz kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

    haberin detayı link
  • hırsızın vicdanı olsa çalmaz.

    arkadaşlar önemli bir şey var. olur da barış akarsu'nun eşyaları sahibinden.com, n11, letgo gibi yerlerde satışa çıkarsa hemen polise bildirmeniz. sakın satın almayın.
  • saf kan yavşaklıktır.
  • yahu her iğrenç mesleğin dahi bir etiği olması gerekiyor.

    anladık paraya muhtaçsın ve emeğinle kazanmayı istemeyecek kadar orospu evladısın. anneye işte bu noktada küfredilebilir. böyle bir iğrenci ancak onu öyle yetiştiren bir iğrenç ortaya çıkabilir.

    hırsız mısın?

    git ayakkabı kutusu alıp din, millet, sakarya muhabbeti yap.
    git banka soy, dolandır, milletin emekli ikramiyesini çal.
    daha birçok şey ama siktir git şu insanların mahremiyetinden. para için yapıyorsun ama o adama değer verenleri incitiyorsun, annesini ağlatıyorsun ve bunu para için yapıyorsun. yahu bu olay yerine 2 tane kuyumcu soy, o da sana yeter.

    bu davranışın psikolojiyle alakası yok. idam getirilecekse bu zihniyetle suç işleyenlere getirilmeli.

    adam çıkarı için her şeyi yapıyor ama orospu çocuğu olduğu için bilmeden daha fazlasını yapıyor ve utanmadan suçunu kabul etmeyip iade etmiyor.

    sen çıksan o annenin karşısına: "ya oğlunun bütün hatıralarını haysiyetsizce çalacağım ya da seni kaçırıp fidye isteyeceğim"desen gözünü kırpmadan kabul eder üzerine de daha fazla verilmesini sağlar.

    ama bu yapılan salt kötülüğün tezahürü resmen.
  • vicdansızlıktır. ama emniyet ekiplerinden güvenlik bekleyemediğimiz memlekette hırsızdan utanma ya da etik değer falan bekliyoruz.
    umarım işin arkasındaki şerefsizler eşyaları elden çıkarmadan yakalanırlar da barış akarsu müzesi hakettiği gibi dolu dolu bir yer haline gelir.

    bu arada haluk abi, adamsın.
  • gün geçmiyor ki insanlık biraz daha çirkinleşmesin...
  • o. çocukluğundan başka bir şey değildir.
hesabın var mı? giriş yap