• https://mobile.twitter.com/…atus/888121142015283201

    şöyle bir tweet atılmış resmi hesaptan. ben galatasaray taraftarı değilim ancak bu en hafif tabiriyle terbiyesizliktir. çoluk çocuğa verirsen resmi hesabı böyle saçmalıklar yapar tabi.
  • tweet altindaki tartisma daha guzeldir.

    "komik mi i*ne burda türk takimi elenmis sen yar*** yar*** mizah yapiyosun"

    "a*** oglu elenince türk takimi oluyorsunuz bjk fb elenince g*tunuze kina yakiyorsunuz surunun fakir p*cler"

    türk taraftari omurgasizligidir bu. sen elenen fbyle bjkyle dalga gecersen elin basaksehiri de senle dalga gecer. hicbir anormal durum yok ortada.
  • bir nevi kıskançlık, kuyruk acısı içeren tweet dir.

    koyu bir fenerbahçeli olarak ister galatasaray, ister beşiktaş, ister bursa avrupada elense üzülürüm normal olarak. nasıl ki yıllar önce gs uefa yı alınca sevindiysek.
  • taraftarı olmayan hükümet destekli kulübün attığı komik olmayan tweet. tarihlerinde ilk ve muhtemelen son defa 2. olunca kendini bir şey zannettiler. çok taraftar lazımsa otobüs otobüs mitinge götürülen tayfadan devşirin, komiklik yapmaya çalışarak sempatik olmuyorsunuz.
  • beşiktaş'ın avrupa'dan elendiği günün ertesi sabahı galatasaray resmi hesabından paylaşılan tweet kadar çiğ olmayan paylaşımdır. beşiktaşlı değilim ama, "eden bulur" sözüne yürekten inanırım. darılmaca gücenmece yok; eğer sen ezeli rakibinin elendiği günün ertesi öyle bir paylaşım yaparsan, başkaları da sen elenince aynının bi değişiğini sana yapar.
  • ha siktir derler adama. sen git milyon dolarlik takimla, uefa kupasi, süper kupayla, sampiyonlar ligi deneyimleriyle sikko bir takima rezilce elen. ondan sonra ama bu terbiyesizlik, ucuzluk. bizi kiskaniyorlar de. adamlar senin neyini kiskansin. su an göztepe bile senin ne kadronu ne yedek kulübeni ne stadyumunu kiskanir. bitmis okeye dönüyorsun. biraz dalga gecilmesini de hazmedeceksin.
  • (bkz: #69640969)
  • yanlıştır , çiğliktir fakat bunun yanlışlığından şikayet edebilecek son takım galatasaraydır. madem bu kadar hassastınız , geçen sene beşiktaş elendiğinde kendi kulübünüzün attığı tweete niye sesiniz çıkmadı diye sormazlar mı ?
  • terbiyesizlik değil*(bkz: galatasaray taraftarlığını bırakmak) isteyen futbol* severlerinin boşta kalmaması için başlattığı kampanyadır
hesabın var mı? giriş yap