• siktir git lan şerefsiz. hiçbir özelliği olmayan siyasilerin çocukları gününü gün ederken, yiyecek lokması olmayan gençten harikalar yaratmasını bekliyorsun. 100 binmiş. ulan daha araba gelmiyor o parayla. neyin tatavasini yapıyorsun. 1 yıl sonra başlık açarsın ama. ukraynalı kız beni 100 bin lira dolandırdı giderken de hediye olarak hiv virüsünü bıraktı diye.
  • dandik bir üniversitenin dandik bir bölümünden 80 bin lira kazanabileceğin bir proje üretebiliyorsan ne mutlu sana! ota boka para veriyorlar demek ki.
  • kızları f/p olarak değerlendirmek..
    dolar bilmem kaç olmuşken 80-100 bin için kalp kırmak..

    edit: 2013'te 40 bin tl'ye aldıgım toyota yaris'im simdi 100 bin ediyor zaten. oturdugum yerden para kazanıyorum projesiz mrojesiz.
  • 100.000 tl dediğin rakam 13 bin dolar. bu yaşına kadar kıçını yırtıp yaptığın birikim 13 bin dolar.
    ve sen bununla övünüyorsun.
    kafanı öpeyim kardeşim.
  • tanım:bir yazarımsının üst düzey boktan zırvası
    dandik bir üniversitenin dandik bir bölümünden mezun olup adamın bunları yapabildiği ülkede boğaziçi işletme mezunu adam bile adam akıllı iş bulamyor. ortamlarda liyakat dersiniz nolacak .sizin gibi boktan zırvalara inananlar dinleyecektir sizi . hadi arkadaşım git kendi çöplüğüne.hele son cümlen de sıvamak dediğimiz eylemin kelimeye cümleye bürünmüş hali.
  • 100 bin lirayla ortalama altı araba alamıyorsun anlamadım ben bu hikayede başarı nerede
  • mesele hükümette değil, ülke insanının genel bakışında. bir avrupa ülkesinde üniversite okumak isterseniz devlet sizi destekler, her türlü yardımı sunar. türkiyede kendi başınıza okudunuz okudunuz, daha sınava hazırlanma aşamasında kaç tane zorlukla karşılaşırsınız. mezun olunca da devlete kyk borcunuzu ödersiniz. verdiğiniz emeğin de bir karşılığı yoktur. hasta yakınları doktor döver hatta öldürür, öğretmen olursunuz atanamazsınız, mühendis olsanız fabrikada ustadan hatta kıdemlı işçilerden sonra gelirsiniz. okumuş yazmış insana ülke halkının saygısı yoktur. tersine sizi dışlarlar, etiketlerler ve hayatınızı zorlaştırmak için ellerinden geleni yaparlar.
    genç yaşta para kazanmışsınız (o da milyonlar değil), daha fazlasını da kazanın ama konu illa türk kızlarına gelmek zorunda...
  • devlet beni başarısız yapmaya yöneltiyor. ögrenciden kyk yı kredi şeklinde verip faiziyle alıyor. özel okullardan %8 kdv ücreti alıyor ve bu yine öğrenciye yansıtıyor. bir kalem 20tl bir soru kitabi 35tl peki devlet hiç öğrenciye para veriyor mu? peki hiç bu kitapların neden bu kadar pahalı olduğunu açıklıyor mu ? hala okullar için bir plan bulamadılar bütün dünya bir düzen kurmuşken biz hala ne zaman açılcak ve nasıl olacak diye konuşuyoruz. şuan yaşadıklarımız daha başlangıç daha kötüleri bizi bekliyor.
  • "yanı başında ukraynalı sevgilisi olan"...dan sonrasını okumadım.
  • adam 100 bin lirayı başarı hikayesi diye anlatmış.

    15 sene önce o paraya spor mercedes vardı şimdi elden düşme hasarlı clio inşallah bulursun. 100 bin dediğin nedir? 3 yıl sonra murat 131 alamayacaksın.
hesabın var mı? giriş yap