hesabın var mı? giriş yap

  • eski türkiye'de bir tane eczane vardı, oraya da ulaşım yoktu. yeni türkiye'de duble yollar sayesinde eczaneler yayıldı. ısırırım.

  • boğaziçi üniversitesi'ndeki ibadet odası başlığında da dediğim gibi, bir grup insanın hissettiği ihtiyaca cevap veren bir odadır. sen oraya bakıp utanıyorsun diye yapılmayacak değil ya? sigara içmeyen insanlar mesela sigara odalarına bakıp utanmıyor sana ne oluyor? ne bileyim anlamadım yani. gitme kardeşim mescide. zorla mescide çağırırlarsa utanmaya bağırmaya yüzün olsun.

  • yapanın taşşağına sağlık dediğim uygulamadır. kimsenin footer'larda ya da köşe kolonlarda falan çıkan reklamlarla bir sorunu yok.

    ama tek fonksiyonu video stream etmek olan bir sitede, istediğim videoyu izlemeden önce "zorunlu" olarak siksok bi reklam izlemem gerekiyor ve adblock sayesinde bu engelleniyorsa, tekrar ediyorum:

    yapanın taşşağına sağlık dediğim uygulamadır.

  • bana özel sandığım bir durum. üç gündür günde birkaç doz çarpılıyorum.

    edit 1: başlığı açan kayıp. arkadaş son kez çarpıldı sanırım?

    edit 2: geri geldi, yanlışlıkla silinmiş entry.

  • anna rf'in çok da telif sikleyen bir grup olduğunu sanmıyorum ama işi bu noktaya getiren arkadaşların kendisi. kardeşim bildiğin heriflerin şarkısını kesip almışsın, yok güllü, o, bu diye ne diye üste çıkmaya çalışıyorsunuz. ki o konu bile tartışmalı. bir melodiden esinlenip başka bir melodi yaratmak başka bir telif konusu, şarkıyı kesip aynen kendi şarkına eklemek başka bir telif konusu. ayrıca daha önce jump şarkısını da kaldırtmıştı bu arkadaşlar. o kadar atar gider yapınca anna rf'in de uğraşası gelmiş anlaşılan.