• boğaziçi üniversitesi kampüslerine mescit yapılmasını isteyen öğrencilerin sloganı. bence son derece haklılar ve inşallah haklarını alırlar. blogları buda hazırladıkları bir video

    edit: sanki mescit isteyince bu öğrenciler lab, derslik, yurt vesaire isteme hakkı bitiryormuş düşüncesine anlam veremedim.
  • şov kokan istek. yahu tamam abi anladık müslüman oldunuz son 10 yıldır hepiniz müslümansınız. dünyayı camiye çevirelim, ülkeden mescit fışkırsın, her yer tekke, türbe olsun, din dediğin şey aksın ya. aksın amk. otobüse bineyim ilahi çalsın, cuma günü esnaflar dükkan kapatsın, hepsi tamam da abi, benim okuduğum okulun (ege üniveristesi) tuvaletlerinde tuvalet kağıdı yoktu amk. nereye sıçacağımızı şaşırıyorduk. lütfen ama lütfen bir siktirin gidin, lütfen.
  • patolojik ruh halinin iyice yaygınlaştığının göstergesidir. güney kampusun hemen çıkışında bir cami var. hisar kampusun hemen çıkışında başka bir cami var. çoook uzun zamandır varlar hem de ama “fetih de fetih, cihat da cihat” narası atan kalabalığın temsilcisi “biz boğaziçili müslüman gençler” girizgahı ile gerçek müslümanlığı kimin temsil ettiğine atıf yaptıktan sonra güya derdini anlatıyor. çimlerde namaz kılan gencin dramı ise gerçekten de yürek dağlayan cinsten.

    hacılar, öncelikle çok sığ sularda yüzüyorsunuz ve çok komiksiniz, onu belirteyim. o yurtlarda 1990’lardan beri şu veya bu cemaate ait bir çok oda var ve tahminen her katta birkaç tane olmuştur artık. bu durumda namaz kılacak yer sorunu olduğuna sadece kadir inanır. artık acımak bile gelmiyor içimden bu zavallılığa. zilletin bile bir adabı olur ya hu!

    ikincisi, sığlığınız ve her sene biraz daha geriye koşmanız sonunuz olacak. biliyorum, buna inanmanız mümkün değil, çok namaz kılıp çok dua edince, her tarafı cami ve mescit yapınca allah’ın sizi çok şaşaalı günlere ulaştıracağına inanıyorsunuz ama düşüşünüz öyle bir sert olacak ki yüzyıllarca ibret-i alem olacaksınız.
  • üniversitede neden başörtüsü olmaz, bilim insanı laboratuvara neden kafasında tanrı inancı ile giremez vs. gibi sorulara demoğrasi cevabı veren güzide ileri demokrasi kelebeklerinin ve bilcümle akp destekçisi liberalin yeter miktarda kına ile katılması gereken slogan.

    üniversiteye laboratuvar, daha iyi kütüphane, araştırma imkanları vs. gibi akademik yetenekler ve hatta yurt, derslik gibi temel altyapı elemanları yerine mescit isteyen öğrencilere ise hiç bir şey demiyorum. onların bir suçu yok. asıl suçlu, türbanı ile üniversiteye girmek istediğini 7.4 yetmedimi beyanı ile ortaya koyan türbanlıları savunup kendine aydın, entellektüel, liberal vs. diyen züppeler.

    bu züppeler, jeolojiye dair bir olayı allah'ın cezalandırması zanneden bu kafaların türbanla liberalleştiğini iddia etmişti, buyrun sonuç.
  • (bkz: #31356349)

    yurtların, laboratuvarların, dersliklerin yetersiz olduğu bir okuldan bahsediyoruz. çevresinde ise iki cami var. 9'dan 5'e kadar sürekli güney'de ders görülüyormuş gibi gösteren, yoldan tesadüfen sadece başı kapalı/sarıklı öğrencilerin çevrildiği bir video mevcut. şimdi ben bunu neden ciddiye alayım?

    güneyden kuzeye 20 dk'da çıkanlara bir öneri sunuyorum. çok parlak bir fikir, düşünememiş olabilirsiniz:
    (bkz: shuttle)

    entry'mi, simit sarayı'nda kahvaltı ederken tesadüfen yan masalarına düştüğüm "boğaziçili müslüman öğrencilerin" grup toplantısında geçen bir cümleyle sonlandırıyorum:

    "(okulda zaten namaz kılabiliyoruz tartışmalarından sonra)...ihtiyaca yönelik değil, elbette siyasi bir talep bizimkisi."
  • güney ve kuzey kampüslerin muhtelif yerlerine asılan "okula 5 dk uzaklıkla cami varmış, biz göremedik ama" afişleriyle desteklenen slogan. mühendislik binasının duvarındaki afişin altına birisi "kör müsünüz" yazmıştır ki cuk oturmuştur hakikaten. hayır okul dağın başında olsa, sağda solda hiç ibadethane olmasa, gerçekten namaz kılınamayacak bir çevrede konumlansa bir nebze mantıklı bir istek ama tam kuzey ve güney kampüslerin ortasında bir tane, hisar kampüsün yakınında bir tane olmak üzere iki cami var benim bildiğim. shuttle denen araçlarla 1 dakika bile sürmüyor kampüslerden bu camilere ulaşmak. daha hala bağcıyı dövmek isteyen bu slogan sahibi kitlenin gerçekten ne amaçladığını, neyin mücadelesini verdiğini anlamlandıramadım ben kendi adıma.
  • mescit değil mescid acılması istenmegdedir.
    (bkz: cevab veremedi)
  • efsane bir video'ya sahip slogan.

    --- spoiler ---

    sizin ordugunuz kazak daz nat fit aur badi yani ehihiih

    --- spoiler ---

    keywords : mescit, tüm, kuşlar, siktik, leylek, kaldi, boğaziçi, bi, siktirin, gidin.
  • söz konusu fikrin arkasında duran f tipi yapılanma için (bkz: bura)
hesabın var mı? giriş yap