hesabın var mı? giriş yap

  • adam ülkenin görevdeki başbakanına şantaj yaparak hapishaneden tahliye oldum üzerine de 5 milyon dolar aldım diyor hala "önemli bişey anlaymıcaksan yazma, okuması zor oluyor video çek" diyenler var ...

  • uğur gürses abi şu şekilde açıklamış durumu..

    1. trump'ın ticaret savaşına yeni bir basamak eklemesi bugün dolar/yuan kurunun 7.18'e fırlamasına neden oldu. tüm gelişen ülke paralarına ilave baskı demek bu.

    2. kimi panik yatırımcılar tl'ye karşı dolar alınca, kuru yukarı ittiler. sığ piyasada kur, daha önce zararı sınırlamak için "stop loss" siparişi bırakılan seviyelere deyince kur daha da sıçradı. daha yukarı seviyelerdeki "stop-loss" noktaları mayın gibi patlamaya başladı ve

    3. kur 6 seviyesini de aşıp 6.3370'e kadar vurdu. sonra da bu köpük söndü. ama trump-yuan döngüsü devam ettikçe kur çok dalgalanacak. buna hazırlıklı olmak gerekiyor.

    4. peki neden bunlar neden tl'nin başına geliyor? hala en kırılgan para olarak görüldüğü için. o yüzden tl'nin "koruma kalkanı" olan faizin düşürülmesi-düşürme baskısı bu kırılganlığı besliyor.

    tivitır şeysi

  • ankaranın en güzel yerinin dönüş yolu olduğuyla ilgili şaka yapmak. zira bu şakayı yapanların hepsi sanki istanbulda yalıda oturduklarından ankara onlara çok gri ve denizsiz gelir.

  • bulgarlara neden kızıldığını anlayamıyorum. ucuz bulmuş alıyor. biz de zamanında hopa'da aynısını yapardık. kızılması gerekenler bulgarlar değil..

  • (bkz: ground control to major tom)

    çıkın dolaşın kendi dünyanızda tıkılı kalmayın şu koccaman dünyada yaşayın, tadını çıkarın diyor film. insana yaşadığını hatırlatan bir film, ben stillerın hem oyuncu hem yönetmen olarak en güzel işlerinden. filmde tam da bir doruk noktası voov diye kendinizden geçtiğiniz bir nokta yok ama kendi güzel temposunda duygusallaşıp izliyorsunuz.

    --- spoiler ---

    ve de walter'ın gittiği yerlerde fotoğraf çekmemesi hoştu bence, sadece gitti ve yaşadı, instagram manyağı olunan şu günlerde böyle hayatın zevkini çıkarıp gerisini düşünmemesi çok güzel, zaten sean o' connell direk söyleyerek de anlamayanların yüzüne vurdu mesajı.
    --- spoiler ---

    life dergisi film için yeni kapaklar yapmış şuradan ulaşılabilir: life magazine covers that never were

  • 15 sene önce fellik fellik güney amerika dizisi izlediğimizden ötürü iade-i diz-i olayıdır.

  • teknoloji güzel şey. sonsuz fotoğraf çekme hakkı, olmamış bu deyip tekrar çekilme lüksü, istediğin an çıkarıp çektiğin fotoğraflara bakabilme, fotoğrafları allayıp pullama, allayıp pullanan fotoğrafları arkadaşlarla paylaşma vs. bunların hepsi güzel şeyler. güzel şeyler de aylar önce çekilmiş, nasıl çıktığını bilmediğin, nerede kimlerle çekildiğini unuttuğun süprizli fotoğrafların baba tarafından fotoğrafçıda tab ettirilip eve getirilmesiyle oluşan o heyecan hiçbirisinde yok sanki be.