hesabın var mı? giriş yap

  • hayatimi borclu oldugum dizi. trafik kazasindan sonra 6 aylik komadaydim. tum ailem perisan haldeydi. bir turlu uyanmiyordum. bir gun televizyonu acmislar arka sokaklar varmis. hemen kalkip kapatmisim. kendilerine tesekkur ediyorum...

  • yeni stadını bitirmek üzere olan beşiktaşımızın ilk 5 hafta ortalığı yıkıp geçireceği sezon. 102 yasında dünyanın en yaşlı kulüp başkanı olma rekorunun haklı gururunu yaşayan aziz yıldırım galatasaray'a laf sokmaya devam edecek, galatasaray ise lucescu ile prensipte anlaşacaktır.

  • "örneğin erkek yanarken, kadın donar; erkek dışarda vakit geçirmeyi severken kadınlar evde oturmayı sever."

    ben kadınmışım lan! hem çevremdeki kadınlardan daha fazla üşüyorum hem de evde oturmayı çok seviyorum.

  • eroinman junky rolunu oynayip gercekten damardan almayanla aynidir allah belasini versin onun iki dakka eroin caksan olur musun sanki. sonra oyle gozleri cevirmeler eblek ifadeler filan yarraam o oyle olmuyo hemen anlasiliyor.

  • %90 indirim günlerini beklediğim firma. iphone 5 haftasonuna özel 30bin lira yerine sadece 3bin lira dediklerinde almayı düşünüyorum

  • annem saldırıdan 2 dk önce adliyeden çıkmış, babam saldırı sırasında adliyedeydi. bir süre ulaşamadık ve aklımız çıktı.. düşünüyorum da fethi sekin son ana kadar savaşıp bu kahramanlığı yapmasa belki korktuğumuz başımıza gelecekti..

    babam geldiğinden beri kendisini sayıklıyor, her sabah görürdüm, çok efendi çok iyi bir çocuktu, patlama haberini duyar duymaz fethi'yi sordum diyor. adliyede çalışan tüm tanıdıklar da aynı şeyi söylüyor, çok efendiydi, çok düzgündü, çok iyiydi..

    bu kadar adaletsiz bir dünyada içimizi soğutacak bir söz yok malesef, unutmamalıyız bu güzel insanı..

  • oğlum bu adam ben beyaz kefenimle geldim yüzüğüm dışında bi şeyim yok demedi ki zaten aileden zengin