hesabın var mı? giriş yap

  • şu göruntuyu izledikten sonra rehinlelerden birkacini öldurduklerini dusundugum ozel timdir. köy dugununde havaya sıkar gibi mermi sıkılmaz ki.özel tim denilince insan bi duzen tetribat bekliyor. bu ne amk bizim taraftar gruplari bassaydi bu mekani daha sessiz sedasiz hallolurdu is.

  • son 1 ayda sözlüğe giriş yapmış 8284 kadın sözlük kullanıcısının yazarlığı onaylandı. yazarlık onayı bekleme derdinin tamamen son bulacağı günlere doğru elele! (hedef 2023)

  • sayıştay raporlarına göre, zatı devletlilerinin konakladığı ve ülkeyi yönettiği saray için bir günde 7 milyon tl harcanıyormuş.

    bir süredir bu parayı kafamda döndürüyorum ama hala normalleştiremedim. yanlış hesaplamadıysam 7 milyon lira, 2500 asgari ücret ediyor. yani saray, yalnızca bir günde, 2500 asgari ücretlinin ayda geçimini sağladığı parayı yutuyor. inanılır gibi değil. bu aşamaya gelmek, bunları tartışmak bile korkunç.

    bunu görünce prof. dr. korkut borotav'ın birkaç gün önce dile getirdiği, "ekonomik kriz yok, fakirden alıp zengine veriyorlar" sözünü hatırladım. gerçekten öyle. günde 7 milyon lira harcanabiliyorsa, demek ki kriz yok.

  • üsteğmen: içinizde elektrik mühendisi varsa bir adım öne çıksın?
    ksd acemi asker: emret komtanım
    üsteğmen: bundan sonra koğuşun ışıklarının açılıp kapanmasından sen sorumlusun!
    90 tane ksd er: kıs kıs kıs
    üsteğmen: ulan yıllardır bu espriyi yapmayı bekliyodum.
    90 tane ksd er: puhaaahah

  • 9 yıl boyunca çalmış ama çalışmış. o yüzden çok üstüne düşmemişler sanırım, ya da kadın 9 yıldır yıllık izne çıkmamış zira bunun başka bir açıklaması olamaz.

  • hala padişah resmi kullanan, anma ile kutlama farkını bile bilemeyecek zekada bir zavallının da bunu anlamasını beklemiyoruz !!!

  • dev bir yanlış anlaşılma olmuş hakkında, hemen açıklama yapayım.

    sert, bol rakılı kadeh demek değildir, kendini komser sanan polislerimizin yakıştırması nedeniyle böyle sanılmaktadır.

    işin aslı odur ki, pavyoncu ve kulüpçü abilerimizin mekanlarını denetleyen ya da ziyaret eden düşük rütbeli polis kardeşlerimizin gönlünü hoş tutmak için icat edilmiştir bu komiser dublesi. mekanda iki kadeh bir şey içip pek de para ödemeye yanaşmayan bu güzel abilerimiz sipariş verdiğinde şöyle der şef garson. ''oradan abime bir viski ver yavrum, komser dublesi olsun''

    işte bu komiser dublesi demek, diğer masaların bıraktığı artıklardan oluşan içkiler demektir. masalarda kalan şişe ve bardak diplerinden özenle ayrıştırılan rakı, viski, votka ve benzeri içkiler ''komser dublesi olsun yavrum'' söylemiyle bu arkadaşlara çakılırmış. hem çevresel geri dönüşüm hem de kanunsal geri dönüşüm yapılıyor gibi düşünün. ne güzel, ne bilinçli yıllarmış ahh aaah.

    kaynak: ankara ve mersin'de görev yapmış emekli gerçek komiserler, emniyet müdürleri ve kulüpçüler.

  • (bkz: ortalamanın üstü etkisi)

    özellikle de; (bkz: #6219925)

    --- spoiler ---

    ortalamanın üstü etkisi, insanoğlunun fiziksel çekicilik, sağduyu, espri yeteneği, sosyal ortamlarda canayakınlık, insan sarraflığı, hatta araba kullanma becerisi gibi, kitleler tarafından yüksek olması tercih edilen, yüksek oldukları derecede bireysel haz ve toplumsal itibar getiren – ve de öznel değerlendirmelere elverişli - nitelikler sözkonusu olduğunda, kendisini her zaman ortalamanın üzerinde görmeye meyilli olmasına sosyal psikoloji terminolojisinde verilen isimdir.
    --- spoiler ---