hesabın var mı? giriş yap

  • cok afedersiniz ermeni denince ortalik ayaga kalkti ki bence sonuna kadar hakliydi tepkide halk. cok afedersiniz turkum deyip bir de hakaretin boyutunu artirip tedavi oluyorum denince bir minik haber basligi olarak kaliyor. bu topraklarda osmanli'dan beri turk'luk hic degerli bir sey olmadi. tam olacakti, oldurmadilar. ataturk'un ve binlerce eski turk yoneticilerinin kemikleri sizliyordur.

  • adam gelmeyin amk demiş işte. gitmeyin işte amk...

    edit: kafenin cevabını okudum da, kitap okumayı yasaklayınca böyle oluyor işte. bize yasaklayacağınıza siz de biraz okumayı deneseniz... o nasıl bir yazı amk?

  • aynı ilçenin bir başka semti olan moda boyunca bunun masalı versiyonunu yapan, üstüne üstlük bir de fahiş fiyat ödeyenlere göre daha akıllı bulduğum genç arkadaşlardır. afiyet olsun.

  • whatsapp'ci: her boslukta telefonuna gomulen ve surekli mesajlasan tip.

    telefonda kavga eden tip: daha fazla aciklamaya gerek yok sanirim. her daim sinirli olabilen ozel genel her turlu konuda telde gergin anlar yasayan arkadaslar.

    egoist ay-tiii: cok isi varmis gibi takilan ama genelde dizi izleyen, millete bi bok biliyomus gibi yukaridan bakan takriben mudur yalakasidir. bu adama yapilabilecek bisi yoktur. evrene ya da darth vader'a havale edilmelidir.

    kuyu kazici egoist: pozisyonu iyi olsa dahi baskalarini hazmedemez. pozisyonu kotuyse les kargasi gibi birinin ayaginin kaymasini bekleyen (ya da kendisi bizzat planlar ve mobbing yapan) tiplerdir. genelde iyi uni mezunlari ya da kezbanlardir. her ikisi de olabilir fark etmez. cok dikkatli olunmali ve ters dusulmemelidir.

    hazimsiz kezbanlar: bunlar yukaridaki arkadasla ayni familyadandir. hem guzel hem basariliysaniz bu tiplerden mobbing yemeye hazir olun, buyuk bi savas sizi bekliyor. bunlarla basa cikmanin tek yolu yapay samimiyet yaratmaktir. lanet olsun ki oyledir, yoksa ne isinizi yaparlar ne de birlikte calisirlar. direkt kavga cikarabilir ve mudurunuzu manipule edebilirler. yilanlar ayyy tissssss

    isini sevmeyen tipler: azicik yogun olurlarsa size mesai saatlerinizi rezil eden, hem de birlikte is yapiyorsaniz sinirlerinize hakim olmaniz gereken tiplerdir. sakin ola ki ona isini sevmedigini bu yuzden motivasyonsuz oldugunu soylemeyin. bunlarin ne beyni vardir ne de islerini degistirmeye gotleri yer. oluruna birakin, yorumsuz kalin.

    cool tipler: bunlar genelde elflere benzer. sinirleri alinmis gibi inanilmaz bir poker face ile islerini tikirinda halleder ve mesai bitince giderler. bunlar dedikodu da yapmazlar ama dikkat edin pandora'nin kutusu gibi her an surpriz yasatabilirler.

  • doğanın adaletinin tecellisi olan olay. bu ve bunun gibi ölümlere hiç üzülmem. darısı matadorlara...

  • rize iyidere belediye başkanının açıklaması tamamı şu şekilde;

    "beyinkanaması geçiren ve 20 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra sağlığına kavuşan rize iyidere belediye başkanı ahmet mete, muhtarlara verdiği iftar yemeğinde, “öbür dünyaya gittim geldim; dedeleriniz 10 ağustos’ta başbakan erdoğan’a oy vermenizi istedi” dedi."

    haber

    insan evladının bambaşka bir canlı olduğuna delalettir. sen öbür tarafa gitmemişsin dostum bonzun yan etkileri hep bunlar. ufak çaplı bir badtrip diyelim...

    gerçek...