hesabın var mı? giriş yap

  • milattan önce 98 yılında romalı bir hukukçu aşağıdaki kuralı koymuş :

    “aynı kanun tasarısında birbiriyle yakın ilişkisi olmayan konuların yer alması yasak edilmiştir. bu şekilde, halkın kabul edeceğine inanılan teklifler, tek başına oylanırsa reddedileceği kesin olan tekliflerle beraber aynı kanun tasarısında yer alamaz."

  • ben o saatte işe gidip akşam 6’da da eve dönüyorum. ne hayatlar var be! siz kesin kahvaltıda portakal suyu içiyorsunuzdur.

    edit: yalnız olmadığımı bilmek güzel bir şey. hani ekşi burjuva mekanıydı? işçi sınıfı kendini direkt favlarıyla belli etti.

  • kendi verdiği puanları toplamayı bilmeyen tinercileri göz önüne sermiş fikstür.

    hiç boşuna düzeltme kardeşim screenshot aldım.

    az için şu mereti.

  • edit: ilk yazdigimi sildim cunku kitabi buldum.

    hayatimda hic bu kadar saglam bir teori gormemistim. donald trump’in amcasini trump baskan olmadan once duymustum. eger trump ailesi gercekten bunu yaptiysa yani zamanda yolculuk kelebek etkisi ne oldu. orada neyi degistirdiler ve bu bize nasil yansidi. tesla gibi bir dahi bunu yapmistir. inaniyorum, ama eger bu gercekse yillardir illuminati diye bosuna yirtinmis bir kesim. siz orada rockefeller falan derken asil bomba trump’mis. komplo teorileri adi ustunde teoridir. ama uzun zamandir trump’in son baskan oldugu yonunde cok fazla teori uretildi. bencede oyle bir durum var. bazen devler bir anda coker kimse ne oldugunu anlamadan. bence usa’da oyle olacak. cok fazla sikintisi olan bir ulke ama gun yuzune cikarilmiyor.

  • kadın gerçekten bir yere el bombası falan atıp 1-2 kişiyi öldürse zaten şimdiye yatıp çıkmıştı. devlet bazen taktı mı takıyor.