hesabın var mı? giriş yap

  • başlık: sevgilim güney koreli soruları alayım

    1. evet beyler amı dar diğer sorular gelsin

    3.guney koreliler de japon demi panpa ?

    5. @3 cahil piç

    10. amı sansürlüdür kesin

  • ingiltere basbakaninin kendi tarihine sahip cikmasidir. bbc'ye yaptigi aciklamada sunlari soylemis:

    "ama bunlar sanıyorum ecdadımızı televizyon ekranındaki the tudors’daki gibi zannediyorlar. biz öyle bir viii. henry bilmiyoruz. o henry’nin ömrü 30 yıl at üstünde seferlerde geçmiştir. ben o dizilerin yönetmenlerini de o televizyonun sahiplerini de milletimin huzurunda kınıyorum. bu konuda ilgilileri uyarmamıza rağmen yargının da gereken kararı vermesini bekliyoruz. bu değerlerle oynayanlara milletçe gereken dersin hukuk içinde verilmesi gerekir.''

  • şanlı türk ordusunun korkusuz askerlerinin kaybettiği prestij kadar hiçbir şey değer kaybetmemiştir bu ülkede.

  • ilginç olmayan yorumdur.

    kendini tanıyan, özel alana her daim ihtiyaç duyan insanlar için evlilik ciddi anlamda yaşam kalitesini düşüren bir oluşum. türk milleti olarak yaşadığımız ilişkileri sürekli yakınlık ve vıcık vıcık olmazsa yaşayamıyoruz. sevgililer sürekli birlikte gezmek zorunda, evliler sürekli aynı odada oturmak zorunda gibi bir yaşam biçimine sahibiz.

    ama bireylerin gün içinde kendine harcaması gereken zamanı olmalı. insanların ilişkilerini sağlıklı yürütebilmek için muhtaç olduğu bir yalnızlık gereksinimi var. inanın sevgiliniz günde 1-2 saati kendine harcıyor diye sizi daha az sevmiyor. eşiniz odada 1 saat kitap okudu diye sizden soğumuş değil.

    evlilik veya ilişki sürekli bir yapışıklık bağı değildir. hayatı birlikte kaliteli yaşamaktır. hocanın bahsettiği de bu kaliteli yaşam anlayışının toplum tarafından hala algılanamamış olması. ilginç bir durum yok ortada. gerçek bu.

  • 13 yaşında olup 28 kişi tarafından tecavüze uğramak ve güvendiği devlet erbaplarının ona "kendi isteğiyle yaptı" demeleri. işte bu yara kapanmaz.
    (bkz: n. ç.)

    edit: başlık başa.

  • bu araca bindiğimde oturanlara bakınca aklıma titanikte filikaya binebilmiş şanslı veya zengin kişiler geliyor.

  • sadece kendi yandaşlarına ithalat izni verecek ve böylece ikinci el otomobil piyasasındaki ranttan pay alacaklar anlaşılan...

    oysa yapılması gereken bu milleti avrupa'nın kullanılmış arabalarına mahkum edip bir de üzerinden ithalatçılara rant dağıtmak değil sıfır otomobildeki ötv oranını düşürmek ve böylece manipülasyonu önlemektir.

    bir işiniz de şu milletin faydasına olsun be!

  • hiç aldatılmadığım için bilmiyorum ve merak ediyorum ama bi arkadaşım aldatılmıştı, onları gözlemledim. kızın sendeki en basit şeye bile tahammülü azalmışsa, başkasına tahammülü artmıştır. örneğin hapşırdığında iyi yaşa yerine, ya ödümü kopardın yavaş ya...diyorsa başkasındadır artık kalbi.

    debe edit: ilk kez debe'ye de girmiş olduk, hadi bakalım.

    eeeeey türk insanı, atana ve cumhuriyetine sahip çık, başka türkiye cumhuriyeti yok.