• ingiltere basbakaninin kendi tarihine sahip cikmasidir. bbc'ye yaptigi aciklamada sunlari soylemis:

    "ama bunlar sanıyorum ecdadımızı televizyon ekranındaki the tudors’daki gibi zannediyorlar. biz öyle bir viii. henry bilmiyoruz. o henry’nin ömrü 30 yıl at üstünde seferlerde geçmiştir. ben o dizilerin yönetmenlerini de o televizyonun sahiplerini de milletimin huzurunda kınıyorum. bu konuda ilgilileri uyarmamıza rağmen yargının da gereken kararı vermesini bekliyoruz. bu değerlerle oynayanlara milletçe gereken dersin hukuk içinde verilmesi gerekir.''
  • david cameronın, merhume amy winehouseun da ölmeden evel yaptığı bir takım açıklamalara arka çıkar nitelikte yaptığı çıkıştır. amy de zamanında "anne boleyn her pazar kiliseye giden bir kadındı. dizide gösterildiği gibi memeleri dışarda değildi." diyerek tudors adli diziye tepki göstermişti
  • british nationalist party genel baskani mr. state gardened soyle bir aciklamayla destek vermistir basbakana:

    "the tudors has 9 letters. 9 times 5 equals 45. henry got 5 letters. 45 minus 5 aaaannnnddd 40. hell yeah!"
  • dostları arasında tepkisini "8. henri bi beni sikmedi amına koyim" şeklinde dile getirmiştir.
  • "madem tarih istenildiği gibi aktarılabiliyor, o zaman henry televizyona çıkıp ananıza küfretsin, dizinin sonuna da hayal ürünü bunlar zaa diye yazsınlar" düsturundan yola çıkarak cameron reyiz'e sonuna kadar destek verdiği eylem.

    neymiş efendim, alt tarafı bir diziymiş de, tarihe uyma zorunluluğu yokmuş da, hayal ürünü olduğu yazıyormuş da...

    yok öyle bile bile tarihi çarpıtıp "dizi" ayağına millete kakalamak kardeşim. insanlar tarihi öğrenecekse stv'de yayınlanan diziler gibi öğrenecek. o yüzden zinhar halkın aklını karıştırıp padişa.. ehm kralların seviştiğini falan göstermeyin insanlara. bizim atalarımız yapmaz öyle şey. biz henry'nin ecdadıyız, sevişerek değil, bölünerek çoğalırız.
  • (bkz: serefsizim aklima geldiydi)

    ayrica;

    tek eglence kaynagi ozel kanallarda yayinlanan diziler olmayan ulkelerde nihai amac olan suni gundem yaratma hedefini onikiden vurabilemez.
  • sekizinci henry'nin asil,köylü,dağ,bayır demeden çıkarmadan beş gitmesi üzerine şimdiye kadar kompleks yapıp çıldırmamasına şaşırdığım david abimizin haklı mücadelesi.
hesabın var mı? giriş yap