hesabın var mı? giriş yap

  • pitbull larin toplum için ne kadar tehlikeli bir varlık olduğunu gözler önüne seren bir videodur.

    bu videodaki gibi bir at a değil de bir çocuğumuza, evladımıza saldırdığını düşünün bu canlının? düşünmesi bile korkunç. bu köpek bir halk sorunudur, tehlikelidir ve agresiftir. istisnaların tabii ki vardir, çok uysal ve eğitimli olanları da vardir lakin bu durum pitbull larin ne kadar tehlikeli olduğunu değiştirmez.

    defalarca at tarafından savrulmasina rağmen kaç kere saldırdığını siz de gördünüz. hayvanda vazgeçme yok, takıntı yapıp bir çocuğumuza saldırsa allah korusun.

  • bu kesinlikle babamdır.

    hayatının her anında her kim olursa olsun bir önemi yoktur.

    bir mevzu için öğleden sonra vali ile görüşmeye gittik. sekreteri, sabah gelmedi ne zaman geleceğini de bilmiyorum dedi. olsun biz bekleriz dedi.
    saat 15:30 gibi gelen valinin önüne atlayıp aslanım sen niye görevinin başına gelmiyorsun da bu kadar milleti bekletiyorsun demişliği vardır.

    bu ve buna benzer yüzlerce anısı vardır.

  • tarih sayfalarına ulus faciası olarak geçen, 120 kişinin hayatını kaybettiği elim uçak kazası.

    tarihler 1 şubat 1963'ü gösterirken beyrut-ankara seferini yapmakta olan lübnan'a ait bir havayolu şirketi middle east airlines-air liban yolcu uçağı ankara esenboğa havalimanı için inişe geçtiği sırada türk hava kuvvetleri'ne ait douglas c-47 tipi nakliye uçağıyla çarpışır. her iki uçak da altındağ ilçesinin farklı bölgelerine düşer. kazada yolcu uçağı içinde bulunan 11 yolcu ve 3 mürettebat, türk hava kuvvetleri uçağında bulunan 3 türk askeri personel ve uçakların düştükleri bölgelerde bulunan 103 kişi hayatını kaybeder.

    sonradan yapılan incelemeler sonucunda her iki tarafta da birtakım ihmaller tespit edilir. yolcu uçağı, aletli uçuş kurallarına uyması gerektiği halde görerek uçuş protokolüne geçer ve bu durumu esenboğa havalimanı'ndaki yetkililere bildirmez. askeri uçak da gerçekleştirdiği görev uçuşunu havalimanı yetkililerine bildirmez. dolayısıyla askeri uçağın bölgedeki uçuşundan haberdar olmayan kule yetkilileri, lübnan uçağına iniş için okey verir ve sonrasında ise havacılık tarihimizin en korkunç kazalarından biri gerçekleşir.

    yolcu uçağının düştüğü iş hanında istanbul ve garanti bankaları vardır. uçağın yakıt deposundaki yakıt, bu bankaların gaz borularının patlayarak tutuşmasıyla yangını körükler ve birçok insan maalesef bu binalar içinde yanarak hayatını kaybetmiştir.

  • orjinali üstteki entrylerden birisindeki gibiyse, naçizane almanca bilgimle tam tercümesi:

    "türkiye'nin kendisini rehin alması dolayısıyla en nihayetinde sadece diplomatik ve sosyal imkanlarımızı kullanabiliyoruz. saldıracak halimiz yok."

    olan cümle.

    o değil de, ekşisözlük entel dantel popülasyonu dedik, ekseriyeti metin 2'den fırlama dallama, atarı gideri yüksek ergen çıktı amk. yorumlara gel yorumlara.

  • sokağa indiğinizde sik gibi kalmaktır. lan milletin bir boktan haberi yok amk kemal kılıçdaroğlu gibi elimde belgeler var modunda dolaşıyorum.

    napcaz bee kamil?

  • facebooktaki ergen sayfalarinda olan durumun aynisinin sozlukte de olmasidir. bir cumle yaziya bir bakiyorsun 200 fav gelmis, ucuncu sayfada yazsa tek oy alamayacak entryler bastaci oluyor, biz de girip eli yuzu duzgun entry okuyacagimiza debe listesinde recep ivedik ayarinda entryler okuyoruz.