hesabın var mı? giriş yap

  • gasp, darp, tecavüz ve ırkçılıkla harmanlanmış bir olay. fransa zaten yükselen le pen ırkçılığı ile mücadele ediyorken buyur buradan yak..

    (bkz: http://www.ntvmsnbc.com/id/25510449/)

    3 türk kardeş, fransa'da bir kıza 2 saat boyunca tecavüz etti. 3 kardeşin kanlar içinde bıraktığı kızın polise verdiği ifade sayesinde yakalanan gençler, ifadesinde "türk olsaydı tecavüz etmezdik" dedi.

    akılara ziyan kafa yapısına sahip bu türk kardeşler ortadayken , sonrasında da misafir sever millet, hoşgörülü din, dejenere olmuş avrupa gençliği zırvaları hiç mi hiç çekilmiyor.

  • bu tipler türkse, mekân türkiye'de ise bence şahane iş çıkarmışlar.

    şu videoda ilk bakışta ortadoğu'ya ilişkin hiçbir şey yok çünkü.

  • boğaziçi'nin harika bir yolda gittiğini gösteren açıklamadır. o gönülden geçen yollara girmeye hiç gerek yok. anlaşılan odtü bitti sırada boun var.

  • adı milliyetçi hareket partisi olan, en önemli kuruluş ilkesi milliyetçilik olan parti'nin, ülkemizin araplar tarafından istila etmesine sessiz kalması hatta mültecilerden yana taraf olması durumudur. hayırdır milliyetçi hareket partisi ummetci hareket partisi oldu da haberimiz mi yok?

  • kardeşlerim yurtdışına çıktığınızda hard rock cafe'ye gitmeyin.. floransa'da otantik bir osteriaya, viyana'da şık bir viyana kafesine, londra'da 300 yıllık orijinal bir mahalle pub'una gidin ki o şehrin gerçek ruhunu hissedin, geziniz anlam kazansın.

  • merhaba, ben enes ünal.

    a milli futbol takımı ve villarreal takımı oyuncusuyum.

    sosyal mecralarda mümkün olduğunca yer almaya ve trendleri, gelişmeleri, eleştirileri takip etmeye çalışıyorum. ekşi sözlük de bu mecralardan birisi. diğer mecralarda karşılıklı diyalog kurma şansım var, burada da bu diyalogu bu şekilde sağlamak güzel olur diye düşünüp bu uygulamaya dahil oldum.

    1 saat boyunca sözlük formatına uymaya çalışarak, sorularınıza cevap vermeye çalışacağım.

    kanıt

    edit: soru-cevap sona erdi, bu akşam için sizlere teşekkür ederim.

  • -4 yıl sözleşme demek, kariyerini cleveland'da tamamlayacağı anlamına geliyor. başka hiçbir açıklaması olamaz. 5 yıl sözleşme olsaydı da bunu yapabilirdi ama 4 yıl bunu garantiliyor.

    -paul george'un geleceğini zannetmiyorum, lebron'un onu istediğini de zannetmiyorum. pg13 okc'de kalmaya yakın. (şu an okudum, imzalamış bile)

    -sas'ın kawhi batıya gitmesin zırvaları tamamen piyasa yükseltmek üzerine. başka şansları yok. boston'dan kyrie'yi istemiyorlar zira onun da seneye sözleşmesi bitiyor ve en az kawhi kadar ayrılma ihtimali var. boston da o kadar parlak bir geleceğe sahip ki, hatta günümüzde de o kadar güçlü ki, seneye sözleşme yenilememe ihtimali olan kawhi için genç yıldızlarından vazgeçmek istemiyor. vazgeçerlerse büyük ahmaklık olur, vazgeçmeyecekler.

    -kawhi olayı kısacası şu. kawhi direk lakers diyor. bugün olmazsa seneye giderim diyor. bunu duyan hiçbir takım kawhi'a doğru düzgün teklif yapmaya, haklı olarak yanaşmıyor. sas da bu durumdan muzdarip gerekirse göndermeyiz muhabbeti yapıyor. boşa çırpınışlar, kawhi gelecektir.

    -boşta kalan tek all-star demarcus cousins. pelicans'da kalacağı konuşuluyordu ama şu gelişmelerden sonra gelmek de isteyebilir. bugün iki takımla da görüşmüş. ne kadar faydalı olur, onu bilemem. sakatlığa çok meyilli.

    -sular durulduğunda son sürpriz için gözleri charlotte'a çevirin. şahsen lonzo-kemba takası bekliyorum. kemba'nın kontrat yılı, yaşı da var, hornets'de supermaks alması saçmalık olur.

    işler planlandığı gibi giderse kemba walker-kawhi leonard-lebron james-demarcus cousins 4'lüsünü izleyebiliriz.

    aksaklıklar çıksa bile şu kadarı kesinleşmiştir, lakers yapılanması kısa sürdü ve bitti. kralın devri başladı.

    kobe diyenler var. halbuki kobe'den önce shaq, ondan önce magic, en önde de kareem'in ismi var. gün itibariyle o da yerini devretti.