hesabın var mı? giriş yap

  • makyajsız olmayan fotoğraf.
    kaşlarına kaş farı sürmüş, gözkapağına kahverengi kalem çekmiş, dudağına kalıcı makyaj yaptırmış ( iğne izi belli) bir genç kadın görüyorum. ayrıca o omuzlara geniş diyene rabbim perspektif nasib eylesin. burun estetiğini bilemem onu uzmanı cevaplasın.
    kadın güzel mi? güzel.
    makyajsız mı? değil.

  • az önce canlı yayında bir kadının "yalnızlık benim için evin kolonlarına sarılmaktır, o duvarlardan bile elektrik almaktır." diyerek durumunun zorluğunu açıkladığı program, jamiryu!

  • geçilen dalgalardan sözlükte nerdeyse hiç olmadığını anladığım erkek gurubu ha tabi sözlükte 1.75 in altında kız 1.90 nın altında erkekte yok kelde yok kıllı göbekli erkek te yok kara kaşlı kara gözlü zaten hiç yok vay anasını hitler yıllarını boşuna harcamış ari ırk sözlükte yaşıyor

  • başlığı görünce, korkak bir göçmen örneği olarak annemin babaannesinden bahsetmeyi borç bildim.

    makedonya'da biri dokuz yaşında, diğeri bebek iki küçük çocuğuyla, savaşmaya giden kocasını beklemektedir. aniden silahlı sırpların yaklaştığı haberi gelir. sadece çocuklarını yanına alarak, ki birini de yolda kaybeder sonrasında, kaçarak tekirdağ'a ulaşır. varlıklı bir ailenin kızı olarak büyümüş bu kadın, hayatta kalmak için hastanelerde hademelik yapar dilini anlamadığı insanların arasında. makedon olduğu halde osmanlı topraklarına vatan deyip savunan kocasının tekrar onu bulması yıllar sürer.

    sevdiklerini hayatta tutmak için annesini, babasını, kardeşlerini, dostlarını, malını mülkünü geride bırakıp bilinmeze doğru gitmek buralarda atıp sıkmaya benzemez.

    debe editi: kültürel çeşitlilik bir ülke için büyük zenginlik. keşke kirli politikalara malzeme edilmese.

  • kendine yetersizlik duygulari,sosyal baskilanma ve elestirilmeye karsi asiri duyarlilikla belirli bir bozukluktur.
    asiri utangac ve cekingen,begenilmeme dusuncesiyle insanlarin arasina karismaktan cekinen insanlardir.
    bu davranis genellikle genc eriskin doneminde baslar ve degisik kosullar altinda ortaya cikar.

    insanlar icinde huzursuz ve sikilgan olduklarindan yakin iliski gerektiren sosyal ve mesleki etkinliklerden kacinirlar ancak ailesi ve yakin cevresi icinde rahattirlar ve istendigine emin olmadigi surece insan icine girmemeye ozen gosterirler.bu huzursuzlugun nedenlerinden biri toplum icinde uygunsuz bir sey soyleme korkusudur ve genellikle konusmaz hatta toplulukta kendilerini unutturabilirler.bunun sonucu olarak ta kendine guveni azdir ve kendisini cirkin,cekiciligi olmayan ya da beceriksiz biri olarak gorur ve insanlarin da oyle dusundugu kanisindadir.
    elestiriye cok duyarlidir,kucuk bir sozden cok kolay incinebilirler.rutin isleri disindakilere ellerini surmez,yanlis birsey yapma korkusuyla yeni aktivitelerden cekinirler.

    bagimli kisilik bozuklugu ve sizoid kisilik bozuklugu ile birarada goruldugunde depresyon,sosyal fobi gelistirmeye daha yatkindirlar.
    ancak diger kisilik bozukluklarinin aksine hasta durumundan sikayetci ve degismek icin caba sarfeder ve bu yuzden de psikoterapiden cok yarar gorur.

    -sizoid kisilik bozuklugundan farkli olarak sosyal izolasyon vardir ancak hasta insan icine girmek ister fakat sikilganlik ve istenmeme korkusu yuzunden bunu gerceklestiremez.ayrica sizoid bozuklukta hasta elestirilere karsi kayitsizdir.

    sosyal fobi ozellikle yaygin oldugunda cekingen kisilik bozuklugundan ayirt edilemeyebilir.sosyal fobi daha sinirli durumlarda ve baskalarinin gozu hastanin uzerindeyken ortaya cikar.cekingen kisilik daha genel olup baska insanlarla yakin iliskiye girmekten korkar.

  • satıcı görevini yapmış, ürünü hasarsız olarak ulaştırmış; alıcı çıkan ambalajları geri dönüşüme ulaştırarak görevini yapmalı ve israfı önlemelidir.

  • siyasi içerikli bir entry girdikten hemen sonra yanarsa insanı tedirgin eder. çünkü birileri size laflar hazırlamıştır.