hesabın var mı? giriş yap

  • muharrem ince yalova’da oy kullanmak için sandık başına gelirken etrafındaki herkesi o harika gülümsemesiyle selamlar. o esnada bir “canlı” da hemen önünde beklemektedir. muharrem ince bu mahlukun görüntüsüne aldırış etmeksizin elini uzatır. kadın, tam bu esnada, bu ülkede dindarlar tarafından 16 yıldır oluşturulan tiksintinin arayüzü olur.

  • bunu yaparken sol omzunda da 19 litrelik damacana taşıyorsa evleneceğim kızdır.

    not: bıyık konusuna değinmiyorum, bazılarına yakışıyor.

    not 2: bademse olmaz ama.

  • emrindeki binlerce ejderha ve balrog ordusuyla yenilmeyi basarabilen, ustune bi de orumcekten dayak yiyen morgoth pacozuna bakarsak, sauron 9 nazgul, bikac bin gerizekali orc ve uc bes troll ile iyi is basarmis aslinda. en azindan morgoth gibi maskara olmamis, yenilisi bile ihtisamli olmustur.

    yani bilip bilmeden konusmayin. adamdaki malzeme bu. ha o parmagi saf gibi uzatip yuzugu kaybetmesi affedilemeyecek bi aptallik. bari diger elini uzatsaydi.. hadi o aptalligi yaptin yolunda giden herseyi mahvettin, binlerce yil sonra ikinci bir firsat bulmussun, o her boku goren gozunu biraz da kendi bolgene cevirseydin de o iki sefil hobbit koskoca organizasyonun icine sicmasaydi.. isletme korlugu, olur oyle seyler diyorlar. hayir olmaz. o yuzugun sadece mount doom'da yok edilebilecegini biliyorsun. bi nazgul dik kraterin agzina dursun. ayrica bu nasil goz arkadas apartman guvenlik kamerasi kadar da mi ise yaramaz? anca kuru gaz.. yine de bir morgoth kadar loser degilsin sauron.

    edit: ben bunu alay etmek icin, millet gulsun diye, abarta abarta yazmistim eksi seylere girmis :/ morgoth'un balrog ordusu falan yoktu. toplasan 3-5 tane balrog vardi emrinde. gerci 1 tanesi bile butun middle earth'u cehenneme cevirmeye yeterdi ama neyse. hem sauron, hem de melkor saygideger karakterlerdir. oyle demek istememistim. benim anam da orktur.

  • uzun uğraşlar sonucu sözlerdeki 3 öğeyi birleştirebildik.yazar ''aşk'' a bir mücevher gözüyle bakmış.ve onu bir ''müze''den çalmak istemiş.tabi yazar çok fazla aşk acısı çektiği için '' yaralı müzesi'' olmuş.yanlız bu girişiminde müzedeki kızılötesi güvenlik sistemine takılmış.e dolayısıyla hareket ederse güvenlik sistemini harekete geçireceği için '' hareket edemem '' demiş yazarımız.ve birleştiriyoruz :

    '' aşk bu kızılötesi yaralı müzesi hareket edemem ''
    serdar ortaç

  • kimsenin allah lafından rahatsız olduğu yok arkadaşım. sizin bu en ufak olayda da mağdur müslümanı oynamanız gerçekten de komikleşmeye başladı.

    kurumsal bir hesabın, bir üniversite hesabının bu tarz cümlelerle yaptığı bu paylaşımı doğru bulmuyorum. birilerine yaranmaya çalışıyorlar, ötesi yok.

  • link
    taşıma suyla değirmen döndürmeye çalışanların sıçıp sıvayıp sonra da üstüne sifon çekmesi hadisesi. 12 bin yıllık gölde define aranmasına izin ver, göl yok edilsin, üstünü toprakla kapat, şimdi de tankerle su takviyesi yaparak eski görünümüne kavuşturacaklar.
    buzul göller, krater göller, tektonik göller, karstik göller, volkanik göllerden sonra yeni bir göl çeşidi ortaya çıktı: tanker göl

    daha önceden öngörülerek, böyle bir başlık açılmış: (bkz: dipsiz göl'ün yeniden açılması)

  • herhangi ölümcül bulaşıcı bir hastalığın, tüm dünyayı etkileyecek “küresel” bir boyuta ulaşmasıdır. yakın tarihimizde bunun birçok örneğini de gördük. domuz gribi veya kuş gribi bir pandemi örneğidir.

    amerika’da türk bir ilaç şirketinin yönetiminden öğrendiğim kadarıyla çok yakında dünya çapında ölümcül büyük bir salgın gerçekleşecek. salgını yapacak olan kişilerse aralarında bill gates gibi zenginlerin bulunduğu, dünya nüfusunu azaltma projesinin mimarları olan bir grup. hatta daha bu salgın hastalık dünyaya yayılmamışken aşılarını bile üretime geçirdiler. “kulağa çok komplo teorisi gibi geliyor” dediğinizi duyar gibiyim. ama değil malesef. hatta türkiye cumhuriyeti olarak yaklaşık 2 hafta önce bunun hazırlıklarını başlattık.

    konuyla alakalı cumhurbaşkanlığı’nın resmi gazete’de yayınladığı 2019/5 sayılı genelgeye
    şuradan ulaşılabilir:

    cumhurbaşkanlığı genelgesi

    yanı başımızda bulunan yunanistan’da bu salgın hastalık küçük çapta denenmekte. ve yunanistan’da ani ölümler gerçekleşmekte.
    bu olayın türk medyasında yer bulmaması ise işin ilginç tarafı. internette arattığımda haberi sadece haber türk’ün şubat ayında verdiğini gördüm.

    haber türk ilgili haberi

  • eminönü çantacılardayım. girdim bir dükkana. bir çantanın fiyatını sordum. bu esnaf insanı 200 küsür bir fiyat söyledi. bende "ya bu internette 80 tl satılıyor" dedim ve gösteri başladı.
    "bi dakika o zaman abi" diyerek hesap makinesini kaptı yalandan bi kaç tuş, sonrasında "saalii abii bunların potu neydi" gibi saçma sapan bir cümle ile kafasındaki denklemde boş bilinmeyeni de doldurdu. ve tekrar hesaplama yaptı. sonra hesap makinesini bana döndürdü ve yazanı gösterip "en son bu olur" dedi. gösterdiğide inanmazsın 80 tl :)

    200 küsürden 80'e hangi hesaplarla geldi, saliabi o ara hangi sihirli sözcüğü söyledi çözemedim :) içimde keşke 40 tl falan deseydim üzüntüsüyle aldım çantayı çıktım.

  • 2020 verilerine göre en çok bitcoine sahip top 5 kişi/kurum aşağıdaki şekilde:

    1- satoshi nakamoto: sürpriz olmayan bir şekilde btc'nin yaratıcısı satoshi, 2009'dan beri yaptığı aktif mining ile açık ara önde. kendisinin toplam btc sayısı, ikincinin dört katından daha fazla.

    2- bulgaristan devleti: devletler arasında en çok btc toplayan ilginç bir şekilde bulgaristan oldu. bunun sebebi de anlatılana göre bulgar polisi 2017 yılında ülkedeki bir suç örgütüne baskın yapıyor ve çok sayıda btc ele geçiriliyor. eğer bulgarların gizli bir ajandası yoksa anlatılan hikaye bu. devlet ise bu konuda bir daha açıklama yapmadı.

    3- winklevoss ikizleri: ilk bitcoin milyarderleri olan winklevoss kardeşler ilk bakışta pek tanıdık gelmese de kendileri, fikirlerini çaldığı için mark zuckerberg'i dava eden kişiler. piyasadaki toplam btc'in %1'ine sahip oldukları söyleniyor.

    4- bitfinex: bir kriptopara borsası olan bitfinex de listede dördüncü sırada yer alıyor. müşterilerinin varlıklarını güvenli bir şekilde soğuk cüzdanlarda taşıması genel tercih sebebi.

    5- fbi: amerikan federal polisi fbi da listenin beşinci sırasında. ancak bulgaristan gibi fbi'ın da sahip olduğu btc'lerin çoğunluğu 2013 yılında yasadışı bir websitesine yapılan operasyon sonucu ele geçirilen btc'lerden oluşuyor. fbi bu btc'lerin bir kısmını satsa da, büyük bir bölümünü hala portföyünde tutmaya devam ediyor.

    bunun yanı sıra elon musk, kanye west ve mike tyson gibi ünlü isimlerin de yüksek miktarda bitcoin yatırımlarının olduğu biliniyor. özellikle musk'ın ceo'su olduğu tesla son dönemde btc yatırımlarının hacmini büyük oranda arttırdığını açıklamıştı.

    edit: kaynak azcoin news

  • çömeldi,sağa sola gitti,demirlere dayandı,en son oturdu ama bir kere bile adama sarılmadı.
    adamı değil evliliği istediğinin kanıtı bir video olmuş