hesabın var mı? giriş yap

  • yeni trend makyajın bir sonucudur.

    ama o çekik göz görüntüsünü vermek isteyenleri üzmüştür. çıkarın kağıt kalemleri, size işin püf noktasını veriyorum; kontür paletinizdeki teninizden bir kaç ton koyu kapatıcıyla gözlerinizin tam birleştiği noktadan elmacık kemiğinize paralel çok uzun olmayan(eyeliner ucu kadar düşünebilirsiniz) ince bir çizgi çekin, çok fazla abartmadan bir iki hamleyle dağıtın. bunu ten renginizden bir iki ton koyu farınızla da yapabilirsiniz. istediğiniz bir renkle göz kapağınızın katlanma* bölgesini de renklendirin. eyeliner çekmeden çekik gözlü görünmenin sırrı budur.

    gözünüzün içine de ten rengi kalem çekerseniz, hem olduğundan daha iri hem de daha çekik gözlerinizle, "üff yapma makyaj falan sen doğal halinle çok daha güzelsin!" diyen sevgililerinize kirpiklerinizi kırpıştırarak "don't speak as loud as my heart" dersiniz. sonra da bi öpücük atarsınız, pamuk gibi olurlar. hep çemkirmeyin adamlara, car car car cevap verip daraltmayın birbirinizi! azcık yumuşak azcık sert, hadi bakiyim tontişlerim, hepinizi öpüyorum.

  • adamın fakirlik dnalarına işlemiş, 500 liralık saati pahalı sanıyor.

    yoktur hacı, ikisi de aynı. zamanı gösteriyor.

  • aşka uçma kanatların yanar. (sadi şirazi) ..
    aşka uçmadıktan sonra kanatlar neye yarar? (hz. mevlana)
    aşka vardıktan sonra kanadı kim arar? (yunus emre)
    aşkın açamadığı kapı kanatlanıp uçamadığı yer mi var? (demet akalın)

  • malum yazarın lord eddard stark'tan ifşalı basın açıklaması başlığındaki açıklama entrysinde "üç gün önce bir arkadaşla konuşmamız" parantezinde kanıt olarak gösterdiği twitter mesajlaşması görselinde yaptığı hile.

    mesajların altındaki tarihler photoshop ile oluşturulmuş. zira her birinin üst boşluk (margin) değeri birbirinden farklı. buyrun:

    https://hizliresim.com/lb9bzg

    bu tür arabirimlerdeki element konumları css ile belirlenir, ve birbirinden farklı olamaz. fakat burda kimi 5 piksel, kimi 9 piksel, kimi bilmem ne bela.

    kahve iziyle belge eskiten kafa, heyecandan pikselleri de hesap etmiyor demek ki.

  • "oğlumla evimin bahçesinde futbol oynarken ikimiz de en sevdiğimiz futbolcular olurduk. oğlum ben olurdu, ben ise olcay ."

    zlatan ibrahimoviç

  • amk böyle tüftüf savaşı bile olmaz.yaşlı başlı adamlar falan ateş ediyor birde ciddi ciddi.ağızlarıyla bi dıkşın-dıkşın yapmadıkları kalmış.