hesabın var mı? giriş yap

  • trollerin kendi yazdıkları yazıyı delil gösterip zafer partisini kapatmak istemesi.....standart trol zekası işte.

    zorunlu ek:entrynin fazlaca fav almasından dolayı ak troller mesaj kutuma üşüşütü.ben 44 yaşında iki çocuğu da boyunu aşmış bir kadınım. ayrıca muhafazakar bir kadınım. zamanında ak partiye oy verdim.son yerel seçimler de dahil,son iki seçimde oy vermedim vermem de. en büyük sebebi de dini saltanat sahibi olmak için kullanmaları. nitekim oldular da.şimdi bana carcar eden fetönün zavallı talebeleri (ya da talebelerinin çömezleri)çok şey bildiklerini zannediyorlar.muhtemelen kardeşim ve hatta çocuğum yaşındalar bunlar.size şu kadarını söyleyeyim,çok şey bildiğinizi sanıyorsunuz ama bir halt bilmiyorsunuz. iftira ve kumpasla amaca ulaşılsaydı bunu fetöcüler başarırdı.bakın ne hale geldiler. troller olarak siz başka yol bulun bence. becerebilirseniz biraz mert olmaya çalışın mesela.

  • böyle durumlarda ikinci bir araç daha olacak. iki tane görevli koşarak gelen kadını deli gömleğine sarıverip atacaklar içine. sokaklar hem köpeklerden hem delilerden temizlenecek. bir taşla iki kuş.

  • "ingilizce metinleri içimden okurken adeta bbc spikeri gibiyim, ama dışımdan okuyunca tam bir mençistır köylüsü."

  • new york city'deki guggenheim museum'un adı tam olarak solomon r. guggenheim museum'dur.
    frank lloyd wright tarafından spiral bir form üzerine inşa edilen bu mükemmel yapıda modern sanat ürünleri sergilenmektedir. spiral bir rampanın üst kotlara ulaştırdığı süreçte geçici sergi takip edilirken rampaya bağlı salonlarda ise kalıcı sergiler bulunmaktadır. yapının omurgası olan bu spiral rampa, müze deneyimini farklı bir noktaya getirip, yaptığı zorunlu yönlendirmeyle kesintisiz bir gezinti sunuyor olsa da, yapıya en büyük eleştiri de bu eğri form üzerinden yöneltilmiştir: "duvarların eğri oluşu tabloların sergilenmesini zorlaştırıyor". iki doğrultuda var olan eğim, yapı içerisinde fotoğraf çekerken, makineniz autofocus modunda ise makinenin odaklanamamasına sebep olacak boyuttadır.
    cephede herhangi bir açıklık bulunmazken ışık yapı içerisine çelik strüktürlü cam kubbeden alınır. yapı üzerinden alınan bu ışık formun da etkisiyle ana kütlenin tamamına ulaşır.
    müzede sergilenen farklı koleksiyonlar bulunmaktadır. solomon r. guggenheim founding collection genel olarak kandinsky tablolarıyla doluyken; the hilla rebay collection hilla rebay'in kendi tabloları ile birlikte mondrian ve başka sanatçıların da eserlerini kapsamaktadır. müzedeki koleksiyonlar, müzenin internet sitesinden görülebilir.
    müzeye bağlı güzel bir mağaza ve mimarın adını taşıyan "the wright" isimli bir de restaurant bulunmaktadır.