hesabın var mı? giriş yap

  • eskiler öyle derler... haksız da sayılmazlar hani...

    edit: erkeğin huyu yokluktan varlığa geçince; kadının huyu varlıktan yokluğa düşünce belli olur.

    şunu da ekleyelim;
    “seni iki şey anlatır.
    hiçbir şeyin yokken gösterdiğin sabır,
    her şeyin varken sergilediğin tavır…”

  • selpak yöntemi

    türü: bireysel
    zorluk derecesi: kolay
    risk faktörü: düşük
    kullanım alanı: hemen hemen her ders

    yazılıdan önceki ders hasta taklidi yapın. gerekirse vitamin hapı öksürük şurubu falan getirip öğretmenin gözü önünde için. kopyayı selpak mendilinizin içine tükenmez kalemle yazın. dolma kalem ya da benzeri likit mürekkepli kalemler kullanmayın, yazı dağılır. hazırladığınız mendilleri sınıflandırıp farklı ceplerinize yerleştirin. sınav sırasında burnunuzu silecek gibi yapıp çaktırmadan yazdıklarınızı okuyun. asla mendile çok uzun süre bakmayın. unutmayın ki kimse kendisinin bile olsa bir sümüğü yarım dakika izlemez. öğretmenin şüphelendiği durumlarda mendili gerçekten kullanın ve kopyayı imha edin. inanın öğretmen emin bile olsa mendilinizi incelemeyecektir. yazılı kağıdını verirken burnunuzda istanbulun fethi 1453 yazmasını istemiyorsanız asla mürekkepli kısmı yüzünüze deydirmeyin.

  • siyasal islamcılığın neden mide bulandırıcı olduğunu gösteren önemli bir sözdür. sümeyyesi de selçuk'u da durmadan saçma sapan açıklamalarla malum kişiye baston olmaya devam etsinler bakalım.

  • - ben hic yemek yapamiyorum..diyen adamin bile kolaylik ile yapabilecegi..
    - makarna'dan baska birsey yemiyorum.. diyen fakir ogrencinin alabilecegi malzeme ile yapilan cok masrafsiz, kolay, pratik ama oldukca lezzetli..

    frinda yapilmasi tercih sebebidir..
    frin yok.. tava da yapilani anlatayim..
    orta boy bir karnibahar... saplarini fazla derin olmadan ayiklayip, yikiyoruz. iki adet yumurta cirpip.. karnibaharlari bulamac yapip tava da bir guzel kizartiyoruz..
    fazla derin olmayan bir tencereye kizarmis karnibahar'lari yerlestirip.. sadece tuz ekleyelerek kisik ateste hafifce pisirip. uzerine kasar peyniri rendeliyoruz..
    sevdiceginiz vejeteryan falansa.. acaip sekil yapiyoruz.. doyurucu, besleyici ve cok lezzetli..
    biraz once yaptim.. bakin bakalim..

    http://a1111.hizliresim.com/r/3/9rzh.jpg

    soranlara;
    karnibahari haslamiyorum.. agir kokuyor ve pelte oluyor. kizarttiktan sonra 5 dakika kisik ateste pisirince yine de yumusuyor ama ezilmiyor..

    ve;

    yok lan.. almayacagim baska tabak.. seviyorum ben cicekli tabaklarimi..

  • saygısızca bir şey bulamadığım, ülkemizin durumuna konu üzerinden eleştiri getiren ironik haber.

  • beceriksizlikten mi tembellikten mi, anlayamadığım muhalefettir.

    --- spoiler ---

    bir genel başkan olarak al kardeşim eline bir liste. en yaygın market neresi? a101 mi, migros mu? şok mu? bim mi? belirle bir market. git oraya.. her ay enflasyon sepetinin içindeki aynı kalem malzemeleri market sepetine at. kasadan geçir, fişini yayınla. merak etme, tv'ler göstermezse bile sosyal medyada milyonlar izler bunu.

    sonra enflasyon açıklamasının yapılacağı günden bir gün önce aynı kalem malzemeleri yine al. sonra onun da fişini al ve iki fişi karşılaştıran bir video çekip sosyal ortamlara yay..

    e bunu da yapamıyorsan in o koltuktan da, yapabilen gelsin.
    --- spoiler ---