hesabın var mı? giriş yap

  • erkekli kızlı toplaşılmış içki içilmektedir. kafalar 1500 e yakınsamakta. bu sırada, grupta yan yana oturan bir çiftten dişi olanı, büyük bir şevkle insanlara bir şey anlatıyor. erkeği ise hayran hayran kızın gözlerine-dudaklarına bakıyor. ne anlattığına kulak vermiyor. kız lafının sonuna geliyor.*gülüşmeler*vs.. erkek hala kıza bakıyor. kız da artık elemana dönüyor.*ufak öpücükler*vs.. ve:

    e: aşkım içince çok güzel oluyorsun..
    k: ehi ehe *ayh çok hoşuma gitti tribi*.. ayrıca o kadar çok içmedim be, abartma.
    e: sen değil, ben içince çok güzel oluyorsun.
    k: #^\\#fail^#!!

  • ilk inanislara gore madde ve antimadde evrende simetrik halde bulunurlardi ve aralarindaki denge evrenin ve bircok inanca gore hayatin temelini olustururdu.

    son donemdeki calismalar ve deneyler ise madde ve antimadde arasinda bir asimetri oldugunu ortaya koyuyor. henuz ornekler genelleme yapacak kadar genis capta olmasa da en son yapilan bir deney orneklerin sayisinin giderek arttigini ve bu teorinin kanitlanmaya yoneldigini ortaya koyuyor.

    b-meson adli bir grup partikul uzerinde yapilan ve dunyanin cesitli yerlerinden 700 bilim adaminin katilimiyla yapilan deneyde b-meson ve antimaddesi arasinda asimetri bulundugu saptandi. fermilab'de yapilan deneyde b-meson ve antimaddesi arasinda agirlik yonunden belirli bir fark oldugu ortaya cikti. tabii sunu da belirtmek gerekir ki b-meson'un antimaddeye donusmesi ve geri maddeye donusmesi islemi saniyede 3 trilyon kere oluyor ve bu beklenenden yavas bir hiz.

    fizikte istisnalarin olmasi bile bir teorinin curumesi icin yeterli oldugu varsayimindan yola cikarsak madde ve antimadde ansimetrisinin madde acisindan agir basan yonde varligina inanabiliriz.

  • sebebi komünizm değil, ovacık belediye başkanının muhteşem bir insan olmasıdır. dinden, ideolojiden, ırktan önce insan olmanın önemini göstermektedir.

  • "oluşan mevcut gündem itibari ile bu durumu izah ediyor olmaktan dolayı da hicap duyuyoruz" cümlesi ile malum cenahın ne kadar utanmaz, arlanmaz olduğunu herkese göstermiştir.

  • sahip olduğum karizma. feysten eklesene dediklerinde "ben fesybuk kullanmıyorum" dedikten sonra karşı tarafta uyanırdılan gizem ve bohem duygusu. bir boş vermişlik bir nihilizm ve vahdeti vücut hali.

  • bütün entrylerini silip kaçman araptaparlar hakkında çok şey anlatıyor ama gg olmayayım.

    "pakistandaki savaşın adı nedir?" diye sorulduğunda cevap veremeyecek araptaparların ağızlarını yaya yaya kurdukları cümle.