hesabın var mı? giriş yap

  • nasil bir mantiksa golden dokununca abdesti bozuyor ama sen silahi cekip dan dan vurunca biseyin bozulmuyo mu bre orco. golden da en fazla "bi kafami sevsene la" diye gelmistir.
    insan da sevmiyoruz, dogal olarak hayvan da sevmiyoruz

  • ekşi'deki bütün rezaletleri okumaya çalışan biriyim, gördüğüm ender rezalet deşifresi bu rezalete aittir. dizi izler gibi okudum. querrery rezalet prosesini adeta nakış gibi işlemiş. üstüne bir de rezaletin lansmanı için bütçe ayırmış. ses kaydı almış, bütün silsileyi takip etmiş. pazartesi harbiden mahkemeye de giderse, şahane bir final olur. bize bunlarla gelin kardeşim.

    (bkz: csi beşiktaş)

    edit: geç de olsa gördüm meğer debe olmuş bu entry ve ilk entry uçmuş. merak edenler için: http://justpaste.it/regus_ofis_rezaleti * *

  • tadı damakta kalan oyun.

    hem achievement'ları %100 yapmak, hem de kıyıda köşede kalmış easter egg'leri keşfetmek için oyuna yeniden başlayacaktım, ama öncelikle oyunu sadece mouse ile daha konforlu kontrol edebilmek için ne yapabilirim diye baktım ve aşağıdakileri buldum:

    oyunun prefs.json dosyasını düzenleyerek mouse orta tuşuna envanteri atamak mümkün! öncelikle prefs.json dosyasının yerini bulalım:

    windows - %appdata%\terrible toybox\return to monkey ısland\
    macos - ~/library/application support/terrible toybox/return to monkey ısland/

    sonra her ihtimale karşı dosyanın yedeğini alıp, her zamanki gibi notepad ile açıp dosyanın en sonuna aşağıdaki kodu ekleyelim (*) ve kaydedelim:

    keybindings: {
    skipdialog: "period"
    pausegame: "space"
    overridecutscene: "esc"
    quit: "control+q"
    fastquit: "alt+q"
    showoptions: "o"
    showhelp: "h"
    takescreenshotuı: "shift+control+s"
    esc: "esc"
    inventory: "i"
    inventoryalt: "v"
    map: "m"
    todo: "t"
    showlastsayline: "comma"
    shownextsayline: "m"
    savegame: "command+s"
    loadgame: "command+l"
    showhotspots: "tab"
    }

    bunlar oyunun default tuşları. bundan sonra istediğiniz tuşları değiştirebilirsiniz. örneğin envanteri mouse orta tuşuna atamak için: inventory: "i" satırını inventory: "mousemiddle" olarak değiştirmeniz yeterli.

    mouse sağ tuşuna diyalogları hızlı geçmeyi atamak için ise dosyanın en sonuna aşağıdaki satırı ekleyebilirsiniz:

    rightclickskipsdialog: 1

    kaynak: https://www.speedrun.com/rtmi/guide/iiyrt
    * bu arada yukarıdaki kodlar büyük küçük harf duyarlı olduğundan kaynak sitedeki kodları kullanmanız [ve envantere orta tuşu atayacaksanız, o kodlardaki skipdialog2: "mousemiddle" satırını da silmeniz] lazım, ekşi sözlüğün küçük harf takıntısı bu konularda duvara toslamamıza neden oluyor. f1 aracında saatte 300 km. ile giderken duvara çarpıp ölmek de güzel bir ölüm şekli aslında! [fazla serbest çağrışım =)].

  • öldükten sonra, ırmaktan şarap içeceği, 72 tane küçük kız çocuğuna sahip olacağı hayalleriyle hayatını ziyan eden ve sürekl, başkalarına da zehir etmeye çalışan sapık mallarla tarihin en güzel taşşaklarından bazılarını geçmiş olan büyük üstad.

  • hala islam ülkesi olduğunu düşünen garip ve boş bir topluluk var burda. kafanıza cidden yazık oğlum bu kadar boş yaşanır mı lan

  • gladiator vcd'si, filmin ba$lari, commodus vagondan cikar, atini ister...

    commodus: where's the emperor?
    adam: he's at the front, sire.

    altyazi:
    - imparator nerede?
    - fransa'da.

  • eğer sitesine reklam alırsa ssg den daha zengin olabilir, artık sümer ailesinden para almaz, ailesine para atar, ayda 5 bin tl gönderir. amerikanın 2500 doları.

    seni seviyoruz sümer.