hesabın var mı? giriş yap

  • 35 yıl beklemeye gerek yok bol buz, 5cl beyaz rom (bacardi) ve biraz da soda ekleyerek mojito yapabilirsiniz. ayrıca hiçbir kokteyle su koyulmaz, buz koyulur. cinli tarif soranlar da rom yerine cin, soda yerine tonik koysa pişman olmaz.

    not: dostlar shakera gerek yok, bardakta karıştırın yeter. mojito bardakta karıştırılıyor. güzel görünsün derseniz içine 3-4 yaprak nane 1 dilim de lime ya da normal limon atın. tam olarak barmen mojitosu gibi görünsün diyosanız buzları parçalayıp koyun.

  • kaç yaşında insanın cümlesindeki gevşekliğe bak. bağırta bağırta, kanırta kanırta, cidden ergen misiniz nesiniz?

    akp'nin günümüze hediye ettiği leş siyasetçi üslubundan bir kesit izlediniz.

  • sanırım gizli bir örgüte üye olan amcadır.

    bu örgüt yetiştirdiği emekli amcaları türkiye'deki tatil beldelerine en az 1 kişi olmaları şartı ile gönderiyor ve sabah markete ekmek almaya giden insanların karşısına aniden çıkarıp 'sabah deniz çarşaf gibiydi, kaçırdınız mis gibi denizi' demeyi amaç ediniyor.

    eğer şu yaşınıza kadar bu amcalardan biri ile karşılaşmadıysanız hiç korkmayın. elbet bir gün sizin de bu amcalardan birisi karşınıza çıkacak ve sabah çarşaf gibi olan denize girmediğiniz için kendinizi kötü hissetmeniz için elinden geleni yapacaktır.