hesabın var mı? giriş yap

  • yapılış sebebini anladım, açıklıyorum;

    eskiden yazarların troll olup olmadığını anlamak için profiline girmek yetiyordu. adam 1200 entry girmiş, 80 entrysi en beğenilen. direkt troll. engelleyip geçiyorduk.

    şimdi insanları engellemeyelim diye böyle saçma sapan bir yola başvurmuşlar. tamamen parasal mevzular yani. insanlar birbirini engellemesin daha çok çöp entry okunsun.

    benim yorumlarım bunlar, peki yapılan değişikliği siz nasıl buldunuz?

    http://www.strawpoll.me/12630755

    anket sonuçları şimdilik şöyle; kullanılan oy: 6.000

    rezalet: 4.720 (%79)
    kötü: 601 (%10)
    iyi: 679 (%11)

    sözlük okuru ve yazarlarının %89'u kötü ya da rezalet oyu kullandı. sözlük yönetiminde biraz utanma varsa bu değişikliği geri alırlar.

  • sizde sorun yaratıyorsa dingil olduğunuzu gösterir.

    neden?

    diş macununu ortadan sıkma geyiğinin tarihine bakmak gerekir.

    diş macunları ilk çıktığında alüminyum tüplerde satılırdı. dolayısıyla ortadan sıktığında dibindeki macun bir daha dışarı çıkmaz, uğraş sonucu tüpün patlamasına kadar giden sonuçlara neden olur, diş macunu murdar olurdu.

    günümüzde plastik tüpler kullanılıyor. başını da sıksan, dibini de sıksan farkı yok. tüp şeklini koruyabiliyor. tüpün içindeki macunun büyük bir kısmını kullanabiliyorsun.

    80'lerin, 90'ların geyiği ile 2015 yılında olmayan sorun üretmek sizin yaptığınız.

    dingiller...

  • adamın bilgisayarının masaüstünde "yeni klasör (25)" adında bir dosya var. sen ondan odasının toplu olmasını bekliyon, bekleme!

  • ben buradan, 50 senedir bu isi gizli tutup, tek kelime sizdirmamayi basaran on binlerce nasa calisanina ve onlarca astronota tesekkurlerimi, bu isi ortaya cikaramayan rus ve cin devletlerine de teessuflerimi iletmek istiyorum. beceriksizler.

  • türkiye koşullarında 10.000km'de bir değişim yapılması önerilir. motor sağlığı için yapabileceğiniz yegane şey doğru motor yağı ile değişimin aksatılmamasıdır. 15.000, 20.000km gibi değişimler kullanım kılavuzunda yer alabilir fakat yoğun trafik ve yüksek performanslı kullanımlarda kesinlikle 10.000 aşılmamalıdır.

    1 yıl süresi ise km dolmasa bile, yağın iç yapısında zaman içerisinde hava ile teması kaynaklı kontaminasyon(kirlilik) oluşumu ve yağın viskozitesinin değişmesi kaynaklı motorun sağlıklı çalışması için önerilmektedir. 2 yıl süreyle motor yağınızı değiştirmesenizde, motor hızlı bir şekilde deforme olmaz fakat risk faktörünü çok arttırıp, motor ömrünü exponansiyel olarak azaltırsınız. mekanik sistemlerde kötüye gidiş lineer şekilde birim zamanda eşit olarak ilerlemez.

    risk almayın, 1yıl/10.000km olarak motor yağınızı orjinal olduğundan emin olduğunuz uygun yağ ile değiştirin. piyasada sahte motor yağ oranı çok yüksektir bu sebeple yetkili serviste bakım yaptırmıyorsanız, motor yağını resmi distribütörlerden almanızı ve servisinize elden teslim etmenizi tavsiye ederim.

  • teknik destek elemanı olarak bir bilgisayar firmasında çalışan elemanımız gün boyu çöken windows'ları düzeltmekle uğraştığından kafası ambale olmuş bir biçimde kısa winston almak üzere büfeye gider:
    - kardeş bi kısa windows verebilir misin?
    - tabi abi, 95 mi olsun 98 mi?
    - ha, ney? puhahahaaa!