hesabın var mı? giriş yap

  • iddia edildiği gibi türkiye'nin en iyisi midir bilemiyorum ama benim yediğim en güzel döneri yapan yer.

    başka yerler gibi sandviç ekmeği içerisine döner koymuyorlar. bildiğimiz ekmeği ikiye bölüp öyle veriyorlar yarım ekmek arasını. içine domatesi ve biberi de oldu mu, mis gibi gidiyor.
    açık ayranlarına da büyük ilgi var. ben ayran pek sevmediğim için içmedim ama bir dahaki sefer kesinlikle deneyeceğim. bu kadar övgüye dayanamadım.
    zaten gitmek için yer arıyordum, ayranı bahane oldu.

    ayrıca bir ricam olacak, nolur burası varken beşiktaş'taki zincir fast-foodlara gitmeyin. saatlerin izin de uyması gerekiyor tabi ki ama zorlayın ve bu tadı alın. küçük esnafın güzelliğini tadın. bugün dükkandan çıkarken dönerin başındaki abinin "afiyet olsun, iyi günler" demesini gidip mcdonalds'da bulursanız haber verin.

  • "güzel bir bina olacak içinde avm olacak, avlusu olacak" "tabii ki yıkacağız." "yıkılacak dedim yıkılacak" "ağaçlar sökülüp bazıları kesilip başka yerlere dikilecek" durumundan geldiğimiz noktaya bak.
    adama eşek gibi ağaç diktiririz, ölenlerin ismini de veririz, çiçekte ektiririz. geziyi vermediğimiz kanıtıdır bu.
    bu arada kimsenin kanı yerde kalmayacak. hiç bir çaba boşa değildir.

  • gerizekalı mallar twitter'da tebrik yarışına girmişler, türk bayrağı emojisi falan atan olmuş. allahın embesilleri, bu karı ermeni soykırımı iddiacısı, pkk destekçisi birisi. bir bok bilmiyorsunuz hadi, en azından 2 dk açın da bakın kimmiş bu yahu diye.

    ulan türk'ün, türkiye'nin hayrına birinin avrupa'da başbakan olma ihtimali var mı hiç, bu kadar mı akıl engellisiniz?

    edit: olamamış zaten. beter olsun.