hesabın var mı? giriş yap

  • kuzen antalyada polis asayişten trafiğe geçti. bu yeni geçtiği zamanlar yoğun bir işim var bu mesaj attı plakanı ver diye ben de niye diye sorgulamadan verdim. bu piç tut sen arabanın nesi var nesi yok diye bakmaya gir. arabanın da muayene yok aradı beni arabanın muayenesi yok diye eee dedim ceza yazmam lazım diyor. lan ben kayserideyim sen antalyadasın bu nasıl saçmalık daşşak mı geçiyon falan dedim ama yok sisteme düştü bir kere yazmam lazım dedi yazdı. sen esnaf adamsın her şeyin tam olur diye sorgulayım bir sistemi çözmeye çalışıyordum diyerek açıkladı bunu.

  • yani benim duymadığım güllü'den, israilde duyup çaldılar he mi? yemezler aslanım.

    hakkaten. anna rf yazıyodu en başta altta, nerden kim ne akıl verdiyse kaldırmışlar. ne gerek vardı? terbiyesizlik bu. yani anna rf grubu öyle bi grup değil ki sallamazlardı seni max üç beş telif atardın. ama hırsızlık başka bişi. kim akıl verdiyse telifi ona ödettirsin bence.

    neyse anna rf'i seviyom. onlar da türkiye'yi seviyo. bu hırsız araya nifak tohumları sokmaya çalışıyo ama yemesler. raining in desert de çokzel şarkı. dinlenilir. tavsiye edilir.

  • z kuşağıdır.
    henüz ideolojisi oturmamış olsa bile ülkede olup bitenlerin bilincinde olması, gündemi takip edip çıkarımlar yapabilmesi bile gelecek için umut vaadediyor. ben 18 yaşındayken dünyadan haberim yoktu.

  • annemin dediğine göre de kesinlikle sıradanlaşmaması gerekiyormuş.. hoş babam senfoni orkestrası gibi geziyor evin içinde ben kendimi bildim bileli.

  • evet kamuoyu olarak bu durumu çok takdir ettik biz.

    sizin paranızla ekilen ağaç oksijen üretmez lan. bütün gün karbondioksit üretir o ağaç, hayır gelmez yani o ağaçtan.

    temayı tekrar takdir edelim o halde madem bizim takdirimize sunmuş.