hesabın var mı? giriş yap

  • doktorun sahte raporuna rağmen takipsizlik kararı vermek hangi vicdana sığar? türkiye vahşileşiyor!

  • lozan'ı kimse zafer olarak görmüyor zaten. mevcut şartlarda yapılabilecek en iyi antlaşma olarak görüyor. ama bazıları başarısız bir darbe girişimini, ülkenin kurtuluş savaşı gibi göstermeye çalışıyor o ayrı.

  • adamın ingilizcesine laf etmiş herkes, ancak bir avukat olarak söyleyebilirim ki, türk mahkemelerinde en iyi türkçe bilen adam bile hakim karşısında suriyeliye dönüyor. heyecan diye bir şey var.

  • taner'in şampiyon olduğu yıl muhakkak incelenmeli. işin içinde paralel bir mevzu olabilir. nasıl kpss'ler inceleniyor, bu da incelensin.

  • licehss'i sadece android ile kullanabildim ve rahattı zira chess.com'un ios uygulaması harika iken android uygulaması ise rezalet en azından ios uygulamasına göre.

    bu versusta bullet tipi bir dakikalık sürenin öne çıktığı oyunlar oynayacaklara tavsiyem kesinlikle lichess. ios telefonunuz var ve 10 dakika ve üstü oyunlar oynayacaksaniz ise chess.com olabilir.

    bir de lichess' in hamle geri almak için teklif gonderilmesi opsiyonuna ayarim, alt tarafı kıçı kıytırık online bir oyunda bile veziri kaptırınca mızıkçılık yapıp hamlesini geri almak isteyen şuursuzlar var.

    benim bu versus ile ilgili söyleyeceklerim bu kadar. (ruşen çakır gibi bitirdim :))