hesabın var mı? giriş yap

  • okul çıkışından oğlunu almış bir baba ile oğul;

    - baba kırtasiyeye uğrayalım ya
    + napcan oğlum kırtasiyede?
    - kalem alcammm
    + bu ne lan iki günde bir kalem alıyon, biz seni okumaya gönderiyoz sen sadece yazıyon.

  • böyle bir eleman var. yakında burada takıla takıla süper bir eleman olacağından eminim. gözü açılacak, espri kalitesi artacak, kültürlü ve entelektüel bakış açısı kazanacak.

    sonunda işten atılır kesin.

  • o kadar uzun sürdü ki, ilk şutun veli'nin elinden dönmesine itiraz etmeyi düşünen kiev'li futbolcular pozisyon bittiğinde bunu unuttular.

  • vay aq böyle bir hayatı gta vice city de bile yaşayamadım.

    bir tarafta 6 yaşında açlıktan ölen kiz çocuğu diğer tarafta babasının aldığı hediyeye helikopterle bakmaya giden çocuklar. aynı ülkede aynı dönemde.

  • sadece sağ ayağı ile 500 golü olan bir mitolojik karakter. bu sayı brezilyalı ronaldo, thierry henry, andriy shevchenko gibi efsane forvetlerin tüm kariyerinde attığından daha fazla. sol ayağı ve kafasıyla ayrı ayrı üçer haneli gol sayılarına ulaştığını hatırlatmaya gerek olmasa da kariyerinin dörtte üçünde kanatta oynadığını eklemek gerekiyor. tarihin gördüğü en komple gol makinesi. gelen ortanın üstünden geçme şansı yok, sol ayağına gelen topu sağına çekmesine gerek yok. set oyunu oynadığınızda tilki gibi konumlanabilir, kontra aradığınızda 36 yaşında bile hala ölümcül olabilir. ceza sahası dışından 100'den fazla golü vardır, yarısına yakını serbest vuruştur. otuz beş metrenin uzağından attığı çokça golü vardır. yüz elliden fazla penaltı kullanmasına rağmen %85'e yakın gole çevirme oranı vardır. o fizikteki başka hiçbir futbolcunun atmadığı kadar fazla slalom gol atmıştır. avrupa şampiyonası, şampiyonlar ligi, premier lig, serie a ve la ligada gol kralı olmuştur. ilk ikisinde ayrıca tüm zamanların lideridir. galiba futbola gol denilen şey bu adam atsın diye girmiş. sonsuz saygıyı hak ediyor.

  • emrindeki binlerce ejderha ve balrog ordusuyla yenilmeyi basarabilen, ustune bi de orumcekten dayak yiyen morgoth pacozuna bakarsak, sauron 9 nazgul, bikac bin gerizekali orc ve uc bes troll ile iyi is basarmis aslinda. en azindan morgoth gibi maskara olmamis, yenilisi bile ihtisamli olmustur.

    yani bilip bilmeden konusmayin. adamdaki malzeme bu. ha o parmagi saf gibi uzatip yuzugu kaybetmesi affedilemeyecek bi aptallik. bari diger elini uzatsaydi.. hadi o aptalligi yaptin yolunda giden herseyi mahvettin, binlerce yil sonra ikinci bir firsat bulmussun, o her boku goren gozunu biraz da kendi bolgene cevirseydin de o iki sefil hobbit koskoca organizasyonun icine sicmasaydi.. isletme korlugu, olur oyle seyler diyorlar. hayir olmaz. o yuzugun sadece mount doom'da yok edilebilecegini biliyorsun. bi nazgul dik kraterin agzina dursun. ayrica bu nasil goz arkadas apartman guvenlik kamerasi kadar da mi ise yaramaz? anca kuru gaz.. yine de bir morgoth kadar loser degilsin sauron.

    edit: ben bunu alay etmek icin, millet gulsun diye, abarta abarta yazmistim eksi seylere girmis :/ morgoth'un balrog ordusu falan yoktu. toplasan 3-5 tane balrog vardi emrinde. gerci 1 tanesi bile butun middle earth'u cehenneme cevirmeye yeterdi ama neyse. hem sauron, hem de melkor saygideger karakterlerdir. oyle demek istememistim. benim anam da orktur.