hesabın var mı? giriş yap

  • endişelerin yersiz, geçilen dalgaların komik olduğu maç. takım daha bir gün evvel deplasmanda hazırlık maçı oynamış, çok ağır bir kamp döneminden yeni çıkmış ve henüz yeni kurulmuş bir takım. burada yazılanları görünce orta okuldaki futbol muhabbetlerimiz geliyor aklıma yemin ederim. yok fener balonmuş, son uefa finalisti fener'i top gibi sektiriyormuş, falanmış, filanmış.

    bu gün lokeren lille'e 4 tane attı, basel leverkusen'i yendi. o zaman lille bu sene küme düşecek, basel de leverkusen'den kat kat iyi bir takım. bu gün bizi yenen son uefa finalisti dnipro beş gün evvel paok'tan 4 yedi. demek ki paok bu sene avrupanın anasını ağlatacak. dnipro bizi yenemeseydi hocası kahrından istifa edecekti.

    sizin futbol mantalitenize ağız dolusu sövmek istiyorum ama yeni yazar oldum sayılır, uçurulmak için erken.

  • anladım sonu yok yalnızlığın
    hergün çoğalacak
    her zaman böyle miydi bilmiyorum
    sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak
    alışır her insan, alışır zamanla kırılıp incinmeye
    çünkü olağan yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkmak

    yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte
    acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette
    bekliyorum bekliyorum bekliyorum
    hadi gelin üstüme korkmuyorum
    yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte
    acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette
    bekliyorum bekliyorum bekliyorum
    hadi gelin üstüme korkmuyorum

    bulutlar yüklü ha yağdı ha yağacak üstümüze hasret
    yokluğunla ben başbaşayız nihayet
    bulutlar yüklü ha yağdı ha yağacak üstümüze hasret
    yokluğunla ben başbaşayız nihayet

    soz muzik sezen aksu

  • başlık: sevgilim eve iç çamaşırsız döndü

    1. gece dışarı çıkmıştı.. bu ne demek lan şimdi.

    3. altına sıçmıştır belki hemen aklına kötü şeyler getirme panpa.

  • bilgisayar veya televizyon ekranının fotoğrafını çekerken bu durumla karşılaşmışsınızdır. ekran dalgalı/hareli/çizgili olur. tam olarak şu şekil

    neden böyle? bunun iki temel sebebi var:

    1. darbe genişlik modülasyonu (pwm): bazı ekranlar, parlaklığı ayarlamak için darbe genişlik modülasyonu (pwm) adı verilen bir yöntem kullanır. bu yöntemde, ekran arka ışığı belirli bir süre açık, belirli bir süre kapalı olacak şekilde açılıp kapatılır. örneğin, ekran parlaklığı %50 ise, arka ışık her saniye bir saniye açık, bir saniye kapalı olacaktır. kamera, pwm kullanan bir ekranın fotoğrafını çekerken, arka ışığın açık ve kapalı olduğu süreleri algılayabilir. bu, fotoğrafta dalgalanma veya çizgiler olarak görünebilir.

    2. deklanşör hızı: deklanşör hızı, kameranın bir fotoğrafı çekmek için deklanşörün açık kaldığı süredir. deklanşör hızı ne kadar düşükse, fotoğraf o kadar uzun pozlanır. ekran parlaklığı düşükse, kameranın daha uzun bir pozlama süresi kullanması gerekebilir. bu, ekranın yenilenme hızı ile deklanşör hızı arasındaki uyumsuzluk nedeniyle dalgalanma veya çizgilere neden olabilir.

    bu iki nedenden herhangi biri, ekranların fotoğraflarda dalgalı görünmesine neden olabilir. bu sorunu önlemek için, ekranın parlaklığını artırabilir veya deklanşör hızını kısaltabilirsiniz. ayrıca, ekranın parlaklığını ayarlamak için pwm kullanmayan bir ekran seçebilirsiniz.

  • dolma biberin doldurularak yenmesi gereken bi sebze olduğunu ilk kim düşündüyse higgs bozonunu bulmuş kadar büyük iş yapmış arkadaş! hayır onca zımbırtıyı bir araya getirip bi bitkinin içine tık ve lezzetli bi şey çıksın ortaya.

  • "kız aynı yolculukta 3 kez boş koltuğa oturup, 3 kez yaşlılara yer verdi. resmen sevap şov yapıyor şu an. tek yolculukta cenneti garantiledi."

  • ümit özdağ twitter'dan erdoğan a türk milletine yakışır bir şekilde cevap vermiştir

    "sayın erdoğan, türkiye babanın çiftliği değil. vatanımızı paylaşmayacağız. paramızı paylaşmayacağız. ülkemizi daha fazla soydurmayacağız. gelecek seçimler bir referandum olacak. tek soru, erdoğan ve sığınmacılar gitsin mi? zafer partisi hem sizi hem sığınmacıları yollayacak."

    twit

  • olcay sahan olcay olcay olcay olcay

    arda turan arda arda arda arda

    maçı bu şekilde anlatan spiker.

    hele gecen yil sky360'da basketbol maci anlatirken..

    lofton lofton lofton lofton