hesabın var mı? giriş yap

  • becerikli bilge kus.
    gecen bahar mahallecek kanadi su oluguna sikismis bir martiyi kurtarmaya cabalamasini seyrettik.yirmibes dakika yilmadan ugrasti ve basardi.
    onlari her zaman etrafta gormek rahatlatici.sevimli yaratiklar.dinlemesini bilene sesleri de igrenc degil.ustelik o tuylerin mavi siyah parlakligi da ayri bir asalet ornegi.
    atiyorum,aramizda 19. yuzyildan olanlarinin kol gezdigini dusunsenize.

  • hakkını alamayan insanların sinirini neden hakkını alan insanlar bozuyor? hakkını vermeyenler bozsa ya sinirlerini? belki o zaman bir şeyler değişir.

  • üzücü haber.

    grup olarak dolaşan köpekler çok tehlikeli saldırma potansiyelleri de az değil bir araya gelince çete gibi takılıp terör estiriyor şerefsizler.

  • evde tutun, yemeği gecikmesin bir de. kan şekeri düşerse fena.
    inatçı ve obsesif. uğraşmayın hiç, ölesiye inat eder.

    bir de çok tatlı, yoksa çekilecek dert değil de işte.
    tontiş yaa, evlendim hemen, bastım nikahı, oturuyoruz evde valla. çıkmıyor zaten. savaş filan çıkarsa belki.
    yok vallahi onu da hesaplar kesin önceden. garanticidir tosba :)

  • kesinlikle kınıyorum. konuşmacıları tehdit etmek, sesini kesmek gibi topluma örnek olacak eylemler yerine su içmesi büyük ayıp gerçekten.

    edit: imla

  • çok net olarak özlediğimiz modern türkiye çocuklarını içeren kliptir. bu klipte emeği geçen herkesin gözlerinden öpüyorum. bu kötü günlerde bize bu güzel görüntülerle bir nebze olsun nefes aldıran deniz kuvvetlerine teşekkürler.

    edit: modern türkiye çocukları lafını kullanmam birilerinin zoruna gitmiş. anlamadığı şey şu ki modern demek sadece görüntü demek değil, tabi günahsız sabilere hallenen arkadaşların bunu anlamasını beklemiyorum.

  • sabah çay servisinde çay yerine kahve istemek için çay ocağı aranır ama telefon açılmaz. bir kaç dakika sonra serviste çay yerine kahve gelir. "telefona yetişemedim, sen az çaldırıyorsun, aradığında da kahve istiyorsun, kesin sensindir diye kahve getirdim" der emekçi ablam.

    ben mi çok basit yaşıyorum o mu çok zeki bilemedim.

  • kanuni, şehzade cihangiri tahtına oturunca hürrem öyle bi sevindi ki, birden çıkarıp telefonu fotoğrafını çekicek sandım.

  • çok doğru tespit. beni ağlatmıştır, sabahtan beri hesap yapıyorum, o parayla kaç aç insan, kaç aç kedi, kaç aç köpek doyar diye. sinirden hesap karıştı, benim matematiğim çok iyiydi lan eskiden, ona ağlıyorum şu anda.