hesabın var mı? giriş yap

  • sezen aksu tarafindan banyoda sarki soylerken kesfedilmis gercekten cok degisik bir ses rengine sahip sanatci. sezen aksu bir roportajinda soylemisti, o ana kadar duydugu en guzel erkek sesiymis banyodan gelen ses. o zamanlar harun kolcak tabi sezen aksu'nun orkestrasinda bas caliyor, sesini duyan yok. bu arada roportaji okuyan annemin yorumu: "ne isi varmis sezen aksu'nun banyosunda?"

  • arktik iklime özgü, nadir görülen bir balina türü. en az bilinen gizemli hayvanlardandır. tembel hayvan ve tapir bile kendisinden görece daha çok bilinir. bu müthiş hayvanın üç metreye kadar ulaşabilen boynuzu tespih yapımında kullanılır. isim şehir hayvan oynarken n harfi geldiğinde nil timsahı yerine kullanılabilecek yegane hayvandır kendileri.

  • nasıl ki soma katliamından sonra akp soma'dan birinci parti çıkmaya devam ettiyse, havai fişek fabrikasının patlamasından sonra da sakaryalılar yine ampule basacaklar. çünkü bu insanlar allahçı, reisçi. belki reisçilik allahçılıktan önce geliyordur, bilemeyeceğim. çünkü reis camiye gel dese hepsi gider, allah gel dediğinde gitmiyorlar diye biliyorum. her şeyin allahtan geldiğine, sınandıklarına inanıyorlar. olacağı varsa olur kafası yaşıyorlar. teknolojik imkan olsa da anüslerinde havai fişeği doğrudan patlatsa müsiad tayfa, dağda 3-5 pkklı kaldı dayanın, denildiğinde yine ses etmeyeceklerdir. bu insanları sıradan bir seçmen olarak değerlendirmek hata, hasta hepsi, sosyolojiden, politikadan ziyade tıbbın araştırma alanına giriyorlar. bunu samimi söylüyorum.

  • şöyle beyinsizleri prenses gibi büyütüp, prenses gibi davranan dallamalar oldukça; bunlar sorgulamadan istediğini yapmayı kendine reva görecektir.

  • bir ankaralı olarak şunu söyleyebilirim ki; ankara'nın en meşhur yemeğinin simit olmasından daha az içler acısı bir durum. en azından onlar ekmeği kesmişler araya protein falan koymuşlar hacı. biz direkt nişastayı dayıyoruz.