hesabın var mı? giriş yap

  • 3 ay tatil yapıyorlar, aldıkları maaşı haketmiyorlar diyen dallamaları da bu başlığa bekliyoruz.hangi iş grubu * bir insanın hayatına bu denli yön verebilir.

    not : hayatı bir öğretmeninin dokunuşları sayesinde yön değiştirmiş bir mühendis.

    debe edit : işini onuruyla yapan tüm öğretmenlerimin ellerinden öpüyorum.
    iyi ki varsınız ...

  • insanı son derece ilginç düşüncelere sevk edebilen bir site. acaba atalarımın göç yolu nasıldı, atalarımın kökenleri nereden geliyordu sorularına cevap verebileceğini düşünerek adım atabilirsiniz. öncelikle kökenler ve genel göç yolları konusunda biraz bilgi edinip sonra siteyi incelemekte fayda var.

    ben merakımdan ötürü adım attım. test metodları farklı ve kalıtsal anlamda isteklerinize uygun sonuçlar veriyor. örneğin family finder kalıtsal göç yolu haritasını çıkarıyor, dna diziliminizle uyumlu siteye kayıtlı kişileri bularak tanışmanızı sağlıyor. y-dna ve mt-dna ise baba ve anne üzerinden haplogrup, genetik orjin gibi daha spesifik verilere ulaşmanıza ön ayak oluyor. ayrıca sitede bir sürü proje grubu var ve takip ettiğiniz gruplar aracılığıyla da yeni bilgiler edinebiliyorsunuz.

    family finder testinin sonucunda genetik anlamda çok baskın olmayan dengeli sayılabilecek genlere sahip olduğumu öğrendim ve şimdi site aracılığıyla akrabalığımın bulunduğu insanlarla iletişim halindeyim. ilginç olansa toros'larda çok uzun süredir yörük olarak yaşadığını bildiğim atalarımdan yalnızca %8 orta asya ve %6 doğu asya genine sahip olduğumu öğrenmemdi. şaşırtıcı sonuçlar var ve ben de hala güvenilirliği konusunda araştırma halindeyim

  • dizüstü bilgisayar alacağınıza, dizaltı çorap alın 300-400 tane. denişik denişik giyersiniz ne güzel.

    yazar olduğum için çok şanslısınız sizi gidi köftehorlar..

  • ülkenin en çok kazanan kolejinin öğretmenine verdiği maaş yerine harfe takılmış, utanmamış üşenmemiş bir paragraf ayar yazısı yaşmış. troll zannettim ama dümdüz vicdansız biriymiş. vallahi siz ıslah olmazsınız. eğitilmezsiniz.

  • saçmalamayın lütfen. imfden borç felan istediğimiz yok, sadece al yanında bulunsun lazım olursa kullanırsın diye bize para vermeye çalışıyorlar. siz hiç gurbete giden birinin cebine para sıkıştırmadınız mı lazım olur diye? yaa al all, lazım olur diye. eyyy imf, sen kimsin yaaa?

  • ankara'daysanız akşam saatlerini bekleyin.

    "3 tane 1 lira" yazıları hafiften yerini "5 tane 1 lira" yazılarına bırakacaktır. 5 simit alıp karnınızı doyurabilirsiniz. hatta iyi bir çocuk olursanız belki bir gün "7 tane 1 lira" yazısını bile görebilirsiniz.

    afiyet olsun.

    not: gençlik parkı ulus girişi yakınlarında bir çeşme vardı. hala duruyorsa su içmek için ideal.

  • bu başlığı yıllar önce açan fanatik dune sevdalısı arkadaşımın, sözlük yöneticisinin nişanlısının kaprisini protesto etmesi nedeni ile uçurulmuş olması ne üzücü!

  • %90 kopyala yapıştır yapıyoruz.

    ama nerden kopyalayıp nereye yapıştıracağımızı bildiğimiz için bize para veriyorlar.

    bütün sırrı bozdum ya.

  • 100 bin de verseniz gene dönmez bu adamlar.
    hukuk yok.
    güven yok.
    can güvenliğin yok.
    eğitim yok.
    sevgi yok.
    saygı yok.
    yoklar ülkesiyiz amk resmen neden gelsin adam.