hesabın var mı? giriş yap

  • şu şekilde olabilir;

    +yakışıklı olduğun kadar kühtahsın.
    -ben küstah filan değilim. o nerden çıktı?
    +ben de onu diyorum yakışıklı olduğun kadar küstahsın zaten.

    diyip kaç. son cümleni anlayana kadar baya uzaklaşmış olursun.

    edit: imla.

  • kondüktörler için inceledikleri çaylaklık entryleri "sözlük'te bu ayarda bir yazar olacağım" türünde bir taahhüt. yazar olduktan sonra çaylaklık entrylerindeki özeni bir kenara bırakıp canavara dönüşen yazarlar kondüktörlerin zamanlarını çaldıkları gibi, sözlük'e de zarar veriyorlar.

    artık çaylaklık entryleri uygun bulunarak yazar yapılmış yeni yazarların sonraki entrylerinde aynı özen görülmediği takdirde kondüktörler bu yazarları uçurabilecekler.

    çaylaklık ile sözlük yazarlığı arasındaki geçiş sürecinin ya yazarsın, ya değilsin keskinliğinde olması ileride değişecek şeylerden, bu aynı zamanda hepimiz için ileride olacaklara bir alıştırma da olmuş olur.

    not: halihazırda entry silme ve yazar uçurma yetkisi olanların bu yetkileri aynen devam ediyor olacak.

  • biri de çıkmış devleti eleştirmeyin diyor, ya allah aşkına o tayland olayında dünya seferber oldu, bizimkiler ancak baş sağlığı diler neyini eleştirmeyelim biz bu devletin?
    14 yıl önce 30bin liralık sistem trende yok diye babam öldü benim, dava açtık devlete kazandık gelmiş burada laga luga yok devlet değil. iktidarda kim olursa olsun böyle ciddi olaylarda her zaman devletin sorumluluğu vardır.

  • yarıldığım bir sabah gazetesi haberi. hiç bu kadar aşağılanmamıştım.

    not: antakyalıyım.

    edit: "karımın, tabii lan manyak mısın şeklinde yorum yaptığı haber. bunu da yazıver elin değmişken" dedi.

    yakalandık.

  • bu chp kadar komedi bir parti yok. bütün belediyelerinde asgariye normalden fazla zam yaptı sırf akpye laf sokmak için.

    o belediyelerin hepsinde işçiler daha çok isteyip greve gitti. hizmet aksayınca hem oylar gitti hem de işçilere deli gibi asgari ücret verdikleriyle kaldılar.

    yemin ederim chpyi rezil et desen bu kadar olmaz.

  • otomobil arka kapısı açık bir şekilde kadraja giriyor.

    bebek, koltuğu emniyet kemeriyle sabitlenmediği için arka kapıdan caddenin ortasına düşüyor.

    anne, panik hâlinde el frenini çekmediği ve belki de geri vitese taktığı arabadan atlayıp önünde oğluyla çocuğuna koşuyor.

    oğlu hemen yetişip kardeşini kucağına alıyor.

    anne, tam bebeğini kucağına almışken el frenini çekmediği araba önce oğluna, sonra kendisine çarpıyor.

    oğul, arabayı son anda fark edip, kenara çekiliyor. fakat o anda arkasını dönmüş olan anne, kucağında bebeğiyle arabanın altında kalıyor.

    tam o anda, gerilerden gelen kahraman bir delikanlı anneyi ve bebeğini kurtarmak amacıyla arabaya atlıyor. gelgelelim, otomobillerle arasının pek iyi olmadığını hemen belli eden delikanlımız arabayı geri vitese takarak anneyi iyice arabanın altına alıyor.

    neyse ki o ana kadar olanları bön bön izleyen genç kadın, yetişip bebeği anneden alıyor. sonra da anne kendi imkânlarıyla arabanın altından çıkıyor. bir şeyleri yokmuş gibi görünüyor.

    hadisenin tüm aktörleri içinde panik hâlinde en mantıklı hareket eden kişi, muhtemelen 12 yaşından fazla olmayan oğul... diğer herkes mala bağlamış resmen. allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın. yaşatırsa da akıl fikir versin.

  • hastalandiğinizda bir tas çorba pişireniniz yoksa, ameliyata girerken cüzdanınızı hastabakıcıya birakip hakkını helal et diyorsanız yalnızliği iliklerinize kadar hissedebilirsiniz.