hesabın var mı? giriş yap

  • çocukların üstünde basınç testi, hadım etme, soğuğa ne kadar dayanıyolar , ilaç testi gibi deneyler yapmıştır. hatta abarıp göz rengi değiştirmek için çocukların gözlerine bazı kimyasallar enjekte etmiştir.eğer cehennem var ise en dibinde olmasını istediğim insanlardan biridir.

  • çok doğru bir tespit. hem uzun boylu hem de kısa boylu kızların yatakta ne kadar aktif olduğunu bizzat görmüş bir kişi olarak onaylıyorum. öğrencilik döneminde iki ev arkadaşımla birlikte süper yeteneksiz olduğumuz için eve gelen kızlar bir arada yatardı, sabah onları uyandırmaya gittiğimde uzun boylu olanlar yattıkları gibi kalkarlar, kısa boylu olanlar dönmüş, dolanmış, üstünü açmış, bütün gece rahat durmamış olduğu belli bir şekilde uyanırlardı.

  • biberlerde bulunan kapsaisin adlı maddenin oyunları hep bunlar. burnunuzdaki geçişleri tahriş ediyor, burun da maddeden kurtulmak için salgılarını arttırıyor.
    tabi bu teori; çikolata,kahve,alkol ve daha bir sürü şeyin neden olduğu* akıntıyı açıklamıyor.

  • savunduğu kişi: tarihin en büyük yolsuzluğunu yapmış olan adam.
    savunma yapılan program: o ses
    bu programın sahibi: acun
    savunma şekli: ajitasyon
    ajitasyonda kullanılan: çocuk

    başka eyyorlamam yok hakim bey.

  • kediler tüylerinin özel yapısı nedeniyle vucutta biriken elektriği atmanıza yardım eder. bugün yapılan araştırmalarla da kanıtlanan bu durum eskiler tarafından da bilinirdi. kediler bölgedeki elektiriği toplayan varlıklardır. siyah da diğer renkleri tamamen emen bir renk. aynı seyin enerjiler için de geçerli olduğu söylenir. siyah kediler tam da bu yüzden yıllarca negatif enerji patoneri kabul edildiler.
    ortaçağ avrupası'nda kara büyücülerin kedilerin bu özelliğini kullanarak kötü büyüler yaptığı ileri sürüldü. yani black magick/ magie noireustaları kara kedilere negatif enerjiler yüklüyor ve bu kara kedileri hasta etmek, öldürmek istedikleri insanlarla temas ettiriyorlar bu şekilde kötülük yapıyorlardı. dolayısıyla kara kedi korkusunun insanların büyücünün yolladığı bir kara kedinin hışmına uğramaktan korkmasıyla açıklamak mümkün. tabi bunlar ortaçağ avrupasının en kara dönemininin inançları.
    ancak kara kediler özellikle de bu türün dişileri antik mısır'da tanrıça veya tanrıçanın elçileri olarak kabul ediliyordu. ben kara kedilerin ortaçağ büyücülerinin zulum araçlarından biri olduğuna inanmak yerine mısır inanışını tercih ediyor siyah ve dişi kedileri uğurlu bir varlık olarak kabul ediyorum. hem ne demişler iyiler siyah giyer