hesabın var mı? giriş yap

  • galatasaray - beşiktaş maçi sonrasi, sergen beşiktaşli yasin'in formasini giymiştir maç bittikten sonra, bir kamera ile mikrofon gelir, röportaj başlar:
    -sergen sirtinda beşiktaş formasi var bunun anlami nedir acaba? {büyük av yakalamiş olmanin heyecani ile sormaktadir, acaba sergenin kalbinde hala beşiktaş mi vardir? büyük bir mesaj mi veriliyordur? aman tanrimdir!}
    sergen: valla yasin formami istedi, ben de çiplak gezecek değildim heralde

  • dünyanın çekilir hale gelmesine neden olan insanlardan yalnızca biridir. köpeği öldüren o pezevenk ise, bu adamın tırnağındaki kir kadar bile değerli değildir.

  • genellikle kumral, sarı, açık kahve tonlarında olur. beyaz yakalı çocuğudur, kolejde okuyordur.

    kız ise ismi ilayda, tuana, polen vb’dir, erkek ise burç, berke, batu vb’dir. büyük ihtimalle basketbol sahası ve havuzu olan sitede oturuyordur.ailesi 2015 model ve üstü volkswagen, volvo, mercedes, toyota aracı vardır. dedesinin alaçatı, edremit, davutlar gibi yerlerde yazlığı vardır. haftasonları müzik ya da spor kursuna gider.

  • sis kuşağı, tıpkı gökkuşağındaki gibi gökyüzünde oluşan yaydır. esasen gökkuşağının renksiz gökkuşağıdır ve sisli hava koşullarında görülür. ışık, yağmur damlacıklarına girdiğinde dalga boyuna bağlı olarak farklı açılarda bükülür gökkuşağındaki renkleri oluşturur. buna kırılma denir.

    sis içerisindeki su damlacıkları yağmur damlacıklarına göre oldukça ufak, 10-15 mikron çapındadır. bu, kuantum mekaniksel etkilerin, etkili olmaya başladığı dalga boyuna oldukça yakındır. ışık kırılmanın yanı sıra dalga girişimi paternine bölünerek gökkuşağı renklerini sönümlemesine neden olur. bunun sonucunda da soluk renkli ya da beyaz bir gökkuşağı olan sis kuşağı oluşur.

    sis kuşağı görmek oldukça nadir yaşanabilecek bir olaydır. güneşi tamamen arkanıza almış olmanız gerekir. aksi durumda çok yakında olsa bile fark etmesi oldukça güçtür.

    dalga girişimi: girişim, iki veya daha çok dalga hareketinin, aynı noktaya aynı anda gelmesiyle birbirini yok edebilmesi veya kuvvetlendirebilmesi olayıdır. bu olayın temelini üst üste binme ilkesi oluşturur.

  • adam sanki turkiye'nin durumuna, politikacilarin yaptiklarina, ulkedeki fakirlige, hukuksuzluga sinirlenmis gibi yaziyorsunuz. gonullulerden biri topu cemberden geciremeyince kavga cikmistir, o da ona sinirlenmistir. ne baslik aciyorsunuz bir seymis olmus gibi?

  • "bu arabanın bir huyu var, önünde araba görmek istemiyo."

    dayım, 2008

    "arka lastik beni geçmeye çalışıyo"

    dayım, 2010

    (bkz: aman dayı)