hesabın var mı? giriş yap

  • ilginç bir insan. yeri geliyor dünyayı kurtarıyor, yeri geliyor kendini kurtarıyor. zaten şu hayatta bana sorarsanız kendisini kurtarabilmiş bir tek insan var, o da cüneyt arkın. filmlerine dikkat edin mesela, babasını kurtarıyor ama kendi, çünkü babasını da kendi oynuyor, dedesini kurtarıyor ama kendi, çünkü dedesini de kendi oynuyor.

  • çok defa anlattım tekrar anlatayım.
    yıl : 2013
    yer : migros caddebostan sahile inen merdivenler.
    tam merdivenlerin orada sevgili veya çift, çocuk kadını öyle bir dövüyor ki, ağzı burnu kan içinde kalmış. çocuğu tutup önce geri çektim, bana hamle yapınca da tekmeyi koydum merdivenlere düştü (zaten belli halinden sarhoş) bir kaç kişide kadına su falan veriyor, arkamı döndüm giderken, kadın sağ kulağıma öyle bir tokat attı ki, haftalarca çınlama gitmedi, döndüm bir tane de ona vuracaktım, lanet gitsin dedim yoluma devam ettim.

    mazoşist kadınların hepsi, acı çekmekten, itilip kakılmaktan, aşağılanmaktan, inanılmaz derecede zevk alıyorlar.
    gittiğim yerlerde de buna benzer şeylere şahit oluyorum, adamlar köpek çekiyor kadınlara, kadınlar adamın ağzının içine bakıyor.

  • 1. italya bugün isviçre'yi yenmeli.
    2.20 haziranda bizim isviçre'yi yenmemiz ve mümkün olduğunca fazla farkla yenmemiz gerekli.
    3.diğer 5 grubun 3.lerinin gruplarını 3 puanın altında bitirmeleri gerek.
    4.diğer 5 grubun ilk 2 sıradaki takımları, 3. ve 4. sırada kalan takımları olabildiğince kevgire çevirmesi gerek.

    örneğin, b grubu bizim için çok kötü bir örnek çünkü şu an 3 puanlı 3 takım var. ama slovakya sürpriz bir 3 puan aldı polonya'ya karşı. isveç ve ispanya karşısında farklı mağlubiyetler alırsa, polonya da kalan 2 maçından galibiyet çıkaramazsa o grubun 3.sü slovakya olur ve bizimle puanı aynı olur. bizim -5, onların +1 averajı son maçlar tamamlanınca bizim lehimize sonuçlanırsa önlerine geçmiş oluruz. yani ölme eşeğim ölme. yani imkansız. yani zaten isviçre bizi patates eder.

  • oldukça basit bir sistem. devlet büyük ilaç otomatları oluşturacak, reçete barkodunu okutunca ilaçlar alttaki hazneye düşecek, bir de kullanım fişi çıkacak, oldu bitti işte. nöbet işi de olmaz 24 saat hizmet verir.

    böylelikle ilacın son kullanıcıya maliyeti de minimize edilmiş olur.

    troll diyip geçmeyin, ciddi ciddi düşündüm, bunun olmaması için eczacılar odasının göstereceği direncin dışında ne engel var? ne gibi bir eksiklik veya sorun olabilir inanın bulamadım. en fazla yaşlılara biraz zor gelir.

  • bunu okurken üniversiteden mezun oldum, evlendim, iki çocuğum oldu. biri geçen gün bana bir torun bahşetti. şimdi de ölüm döşeğinden yazıyorum.