hesabın var mı? giriş yap

  • kendisi çok iyi teknik direktördür. ne yaptığını bilen ve sözünü sakınmayan birisi.
    son ropörtajında fenerbahçe ve türk futbolu hakkında şunları söylemiş.

    --- spoiler ---

    fenerbahçe günlerini değerlendiren advocaat, "fenerbahçe kariyerimde oyuncuların çoğu beni sevmezdi. bazı kalitesizlikleri yüzlerine söylüyordum. bu taraftara bu mücadele yakışmıyordu çünkü. yönetimle problemler oldu. kalsaydım takımda tahmin edilmeyecek değişiklikler olacaktı." dedi.
    özellikle bu sözleri tam futbolun özeti:
    advocaat, "türk futbolunda oyunculara aşırı romantiklik ve duygusallık yüklenmiş, kalitesizlik gizlenmiş. gerçekler sezon sonu acı tecrübe oluyor. bu paraların döndüğü alanda oyuncuların başarısız olması salaklıktır" ifadelerini kullandı.
    --- spoiler ---

    https://www.haberler.com/…nerbahce-13167314-haberi/

  • "ahahaoui diye topçu var lan. venlo'da. doğunca çok mutlu olmuşlar heralde adamın adı gülme efekti amk"

    fm mudavimi bir arkadaş.

  • lebron'un pek sevdiğini sanmadığım eski sepet topçusu. hikayesini oradan buradan derlediğim bilgilerle toparladım. buyrun.

    delonte west, nba'de boston celtics, seattle supersonics, cleveland cavaliers ve dallas mavericks gibi çeşitli takımlarda oynayan eski bir profesyonel basketbol oyuncusuydu. sağlam bir nba kariyerine sahipken, oynadığı günlerde ve sonrasında bazı kişisel ve profesyonel zorluklarla karşılaştı diyelim kısaca.

    delonte west'in lebron james'in annesi gloria james ile ilişkisi olduğu iddiası geniş ilgi gördü ve medyada yayıldı. ancak, bu söylentinin ilgili taraflarca hiçbir zaman doğrulanmadığına dikkat etmek önemli. hem delonte west hem de lebron james söylentileri yalanladı ve hiçbir güvenilir kaynak iddiayı destekleyecek doğrulanmış herhangi bir kanıt sunmadı. (yani, bir yandan neden böyle bir şeyi kanıtlasınlar ki diye düşünmeden edemiyor insan.)

    ne olursa olsun, söylentinin delonte west'in itibarı ve kamuoyu algısı üzerinde olumsuz bir etkisi oldu. akıl sağlığı sorunları ve yasal sorunlar da dahil olmak üzere çeşitli kişisel sorunlarla mücadele etti, bu da istikrarlı bir kariyer ve basketbol sonrası yaşam bulmakta güçlük çekmesine neden oldu.

    oyun sonrası kariyeri boyunca delonte west, akıl sağlığı, madde bağımlılığı ve evsizlik gibi durumlarla karşı karşıya kaldı. halk arasında darmadağın halde olduğu görüldü ve bu da sağlığıyla ilgili endişelere yol açtı haliyle. bazı oyuncu arkadaşları ve basketbol camiasındaki insanlar desteklerini sundu ve tekrar ayağa kalkmasına yardım etmeye çalıştı dallas mavericks'in sahibi mark cuban gibi. 2022'nin son günlerinde bir mavericks maçında bile görüldü ve durumu fena değildi, toparlıyor gibiydi. yine de west'in hikayesi pek çok açıdan bayağı enteresan bir hikaye.

  • 35+ bir kadına, “beni kabul etmeyip de ne yapacak, düşürürüm ben bu yaşa gelmiş kadını,” diye yaklaşan ama reddedilen birinin hezeyanı. aksi takdirde, sizinle alakası olmayan insanların size dokunmayan tercihlerini neden kendinize dert edesiniz, değil mi?

    edizhun; arkadaşlar, ciddi soruyorum; geri zekalı mısınız? bi' insanı savunmak için onunla aynı özelliklerde olmak mı gerekiyor? afganistanlı/suriyeli de değilim; onlarla ilgili yazdım. tacize, tecavüze, kadın cinayeti girişimine de maruz kalmadım; aleyna çakır'ı savundum...

    yaşımdan size ne? 35+ değilsem bu densiz giriye cevap veremez miyim? gerçekten hastasınız, yahu, lami cimi yok; hastalıklısınız.

  • başıma bir şey gelse de gelmese de söylemek istiyorum.

    sosyal medyayla yatıp sosyal medyayla kalkan, her anını paylaşan, ilgi ve beğeni budalası, takipçi hastası kadın.

    böyle bir kadınla evlenmek yerine en kral vpn'in parası neyse verin premium üyelik alın.