hesabın var mı? giriş yap

  • çoğu düğün gibi keyiften çok hüzün dolu bir ortamı iyice üzücü hale getiren olayın kahramanlarından biri.
    iki kişi hayatlarını birleştiriyor, videodaki her detay kırık dökük...

  • bir akraba olur; bütün ailenin huzurunu kaçırır, borca sokar, kavga çıkarır ya işte devlet o akraba.

    araba alacaksın “enişte ya bana da 2 tane al” diyor. bira alacaksın “enişte 3-4 tane de bana al” diyor. ev alacaksın “enişte sana 0+0 500 bine olur” diyor.

    tanım: sömürgeci devlet faaliyetidir.

  • sol orta bölüme gizlenmiştir. kaşarın rende halini düşünecek olursak o rendelenmiş parçalardan en fazla 3 tane barındırır.

  • ankara'nın en güzel kokoreçlerinin imal edildiği mekanlardan biridir. gerçi her kokoreççi için geçerli genel bir kural ama söylemeden geçemiciğim ; baharatlı bu kokuyu sevmeyen bizden değildir ve de yemeden önce biraz bu kokuyu içine çekeceksin arkadaş !
    neyse, bol sebzeli olan kokoreç de güzel fekat sokak tarzı, hani aoç tarzı olan çok başarılı. midye tavası da başarılı ama bir kokoreç değil tabi. fiyatlar da uygundur. gece 2-3 suları, günün en yoğun vaktidir pikolet için.
    yalnız çok küçük yahu bence yan taraftaki dükkanı kendilerine eklemeli ve sonsuza kadar biz ankaralıları mutlu etmeliler.
    hayat güzeldir, kokoreç ve midye tava daha güzeldir..

  • - neden enerji bakanlığına başvurdunuz, enerjiye özel bir ilginiz mi vardı, yoksa...
    - hayır ilanda belirtilen özelliklere uyduğum için başvurdum (enerjiye özel bir ilgim vardı, her gün ballı ceviz, mesir macunu ve snickers yiyip red bull içiyorum anasını satim. makul bir insanın enerjiye neden ve nasıl bir ilgisi olabilir?)

  • köpeklerin yeri sokaklardır insansız sokaklar istiyoruz diyen ruh hastalarının eseridir. buyrun işte. insansız sokaklar ve köpekli sokaklar. hani köpeğin yeri sokak ya.

  • üzgünüm ama değiliz. hayır çıksaydı böyle hashtag olur muydu? muhtemelen seçim yenilenir, kasap bıçaklılar sokağa çıkar, doblolarıyla dehşet saçardı.

  • bir adam et yemeğinin yanında ekmek yemiyorsa zengindir arkadaşım, net.

    bir de bir tabağa komple antep koyup aralıksız happıdı huppudu yiyebiliyorsa da zengindir.

    benim bunlardan başka harhangi bir kriterim yok.