hesabın var mı? giriş yap

  • idolüm olan insandır. var böyle bir arkadaşım. adam üç beş ay bir tane bile sigara içmiyor yanımıza geldiğinde bazen günde neredeyse iki paket içiyor hayvan bazen de iki tane. ben anlamadım bu işi. sigaranın kölesi olmamış sigara onun kölesi olmuş resmen. helal olsun.

  • hani bir kesim var ya, güdüldükleri adamları çok iyi birer hatip, çok iyi birer konuşmacı olarak betimliyorlar, oysa ki bağırmaktan veya ağlamaktan başka birşey yapmayan adamlar onlar..

    işte o adamlar, rutkay aziz'in altın portakal'da yaptığı konuşmayı, prompter'sız, kağıtsız 10'da biri olacak şekilde yapabilsin, dişimi kırarım..

    içeriğine, goethe'den örneklerine falan hiç girmiyorum bak..

  • şu pozu 90'larda bir başbakan verseydi, bin tane kepsi yapılır akp facebook gruplarında paylaşılır dururdu. yanına da erdoğan'ın obama'nın karşısında ayak ayak üstüne attığı bir poz...

    erdoğan, kraliçe'nin önünde iki büklüm olunca ise hiçbir aktroll'ün sesi çıkmıyor. adeta ölü taklidi yapıyorlar. ama ingiliz kraliyeti ilginç bir mesaj vermiş.

    o tablonun orada olacağını ve fotoğrafların bu açıdan çekileceğini bilenler ingilizler. her şey ayarlanmış. ve bu fotoğraf alınmış. yetmemiş, resmi hesaptan bu fotoğraf servis edilmiş.

    diplomasi, mesaj işidir. mesajlarını vermişler. açıktan bile değil, subliminal mesajlar bile hayvan gibi değerliyken, göz göre göre verilen bu mesaj erdoğan'ın karizmasına sağlam bir darbedir. geçmiş olsun.

    e ama tabi bunlar da kaç yüz yıllık hanedan aq. bunların entrikalarının okumak bile insanın iq'sunu arttırıyor, öyle alavere dalavere var bunlarda. bunlarla aşık atmak zor. kasımpaşa'ya benzemez bu işler reis.

  • ilk gbt sorgulamasında ve annenizi çağırdığında annenizi de şahit göstererek savcılığa şikayette bulunsaydınız, muhtemelen ev sahibi konusuyla uğraşıyor olmazdınız. haddini aşan bir densiz kadar cesaret gösteremezseniz hadlerini daha da aşmamaları için hiçbir sebep yok demektir.

  • sırplar ortodoks yugo-slavlardır
    hırvatlar katolik yugo-slavlardır
    boşnaklar müslüman yugo-slavlardır
    ortak noktaları hepsinin yugo-slav olmalarıdır.

    edit: entryimin eklişeyler'e konu edilmesinden çok mutlu oldum. böylelikle bazı şeyleri eksik bildiğimi de öğrendim. siz, mutlaka bilimsel bir kaynaktan da araştırın konuyu.

  • rekorlarin arabasi (17 11 2017 de tanitilan v2 modeli)

    0 - 60 mph (0 - 100 km/s) 1.9 sn (bu isi 2 sn altinda yapan ilk seri uretim araba)
    0 - 100 mph 4.2 sn (0 - 160 km/h)
    ilk 1/4 mili 0 dan baslayarak tamamlama suresi 8.9s. (kalkistan sonraki ilk 400 metre) (bu isi 9 sn altinda yapan ilk seri uretim araba)
    620 mil (1000km) menzil tek sarjda (200kw battery - hayvansin). (en uzun menzilli elektrikli arac onceki rekor 315 mil ile model s de)
    3 motorlu
    son hizi 250+ mph (400+ km/h)

    bunlarin hepsi en temel modelde - base model. (daha ust secenekleride olacak)
    uretim 2020 de fiyat 200k $ gibi gozukuyor

  • demokrasi istiyoruz yazan bir pankart yapıp ilinizin meydanına çıkın. pankart 100 tl tutar.

    en az 1 ay gözaltında tutulursunuz.
    yemek verirler heralde.

    10 kişi yapsanız da 2 kişi alıyolar gözaltına. yada 2 güne salıyolar diğerlerini.
    2 kişi yaparsanız ikiniz için garanti.