hesabın var mı? giriş yap

  • o kalabalığın içinde ben de olduğum için izlerken içim cız eden video.
    o zamanlar odtü koleji’nde lise öğrencisiydim. bütün türkiye’yi odtü gibi sanıyorduk, sosyal medya falan olmayınca ülkedeki cahil çoğunluğun da farkında değildik. güzel bir yanılgıda yaşıyormuşuz.

  • attığımız gol ofsayt , rakibin penaltısı verilmemiş. ikinci yarı beşiktaş tek başına top oynuyor. bu halimizle puan almak kul hakkına girerdi zaten. tebrikler beşiktaş . defol git aziz yıldırım

  • -nuri bilge ceylan bu filmde toplamda 200 saatlik bir çekim yapmış ve orijinal versiyonu 4 saat 30 dakikaya indirmiş. sonra bu filmi 3 saat 15 dakikaya düşürmek için çok uğraşmış.

    -başrol oyuncusu haluk bilginer rolünü yoğun tiyatro programından dolayı üç kere geri çevirmiş ancak yönetmen nuri bilge ceylan onun oynaması konusunda çok ısrar etmiş ve filmin çekim sürecini ona göre planlamış.

    - ceylan, kış uykusu için başta çehov'un kısa hikayeleri olmak üzere tolstoy, dostoyevski ve voltaire'in bazı eserlerinden esinlendiğini ifade etmiş.

    - film altın palmiye'yi kazanan en uzun film olma özelliğini taşıyor.

    - film tam da türk sinemasının yüzüncü yılında altın palmiye aldı.

    - 285 sayfalık senaryonun tamamlanması altı ay sürmüş.

  • bende tam tersi olan bi durum. hayvan gibi büyük güneş gözlükleri takmazsam sıfatımı gören insanlara ayıp oluyor gibi geliyor.

    edit: başlığı ben açmamıştım gtk, ruh hastası gibi kalmışım lan burada.

  • diş sağlığına dikkat eden insandır. sanki diş fırçalarken, gelip önünde durduğun lavaboya sıçıyor insanlar amk.

  • - bu kezbanı nikahına almak suretiyle kendini feda edip bizleri kurtaran kardeşimizin aziz hatırası adına hepinizi bir dakikalık saygı duruşuna davet ediyorum. her zaman saygıyla anılacaksın kociş.