hesabın var mı? giriş yap

  • kendisine "basketbolun jose mourinho'su" deniyor lakin jose mourinho futbolun jelko obradoviç'i olamadı hala... bir daha bu benzetmeyi yapmayın ağalar...

  • okuyunca birden gülümseten başlık. benim anneannem ya lan bu.

    ocakda yemek vardır...
    -allahuekber
    -naapıyım altını mı kapatıyım?
    ses bir ton yükselir
    -alahuekber!!!
    - ..... :/ kısıyım mı?!?
    l ye baskı yapılır kızgın kızgın...
    -alllllahuekberrr
    -0.o açıyım mı altını?
    -gerizekalı namazı bozdurdun bana anneni ara gelirken ekmek alsın!

  • vay aq ciddi ciddi termik santrallerin bacalarına filtre takmanın enerji üretiminde kesintiye neden olacağı ile ilgili haber yapmışlar baya bildiğin grafiklerle filan. vallahi var gözlerimle gördüm bunların haberlerini dinleyip bu ertelemenin yandaş işadamlarına durduk yere maliyet çıkarılmaması için ertelenip durduğuna inanmayan bir kitle. bildiğin habis bir kitlesi var ülkenin kemiğe kadar işlemiş öyle kemoterapiyle filan halledilebilecek bişey değil

    https://mobile.twitter.com/…tus/1200197208555098112

  • istanbul'un tarihi vapurlarından birisi olan paşabahçe vapuru limana çekildiği günden, 2019 yılına kadar beykoz belediyesi'nin elinde bulunurken önce nikah salonu olarak kullanılıyor, ardından da jilet olmaya hazırlanıyordu.

    2019'da jilet olması için ihaleye çıkarılan vapur, yeni ibb yönetiminin girişimleriyle jilet olmaktan belki de son anda kurtulup, yine ibb'nin girişimleri sonucu tekrar ibb'nin şehir hatları bünyesine kazandırılmıştı.

    şehir hatlarının çehresini değiştiren, geçtiğimiz sene kurumun 125 kat ciro artışı yakalamasını sağlayan sinem dedetaş'ın önderliğinde, tarihi vapur muhteşem bir şekilde restore edilmiş ve yeniden denize açılacağı 13 ağustos tarihini bekliyor. ayrıca tarihi vapur'un limana bağlandığı gün, marmara'nın hala en hızlı vapuru olduğu biliniyor.

    görsel

    görsel

    kim ne dersin, türkiye'nin en liyakatli, en iyi ekibi istanbul büyükşehir belediyesi'nde. sinem dedetaş ve pelin alpkökin gibi isimler bunun en büyük örneklerinden. istediğiniz kadar eleştirin ama ekrem imamoğlu'nun belediyeciliği ve belediyecilik vizyonu türkiye'nin çok çok ilerisinde.

  • en uzun mesafe uçuşu 1,5 saat süren ve bu kadar sürede portakallı ördek veya somon füme tarzı allafortafonik ikramlar yerine çay ve kek verdiği için uçuş kalitesinin düşük olması ile suçlanan firma. öldünüz amina koyim çay içip kek yemekle, klasınız sarsıldı.

  • 2020 dizel otomatik kuga sahibiyim. diğerlerinin hiçbirini kullanmadım ama kuga ile ilgili birkaç artı eksi bilgi bırakabilirim.

    artıları: sınıfındaki diğer araçlara göre oldukça fazla hacimli, diz mesafeleri, bagaj gibi konularda muhtemelen başlıktaki rakiplerinin çoğundan öndedir.
    şehir içi şehir dışı kilometrem oldukça yakındır, 60bin km ortalaması 6,7l bence boyutuna göre oldukça iyi.
    başlangıç paketine sahip olduğum halde estetik birkaç eksik dışında yeterli dolulukta bir araç. multimedya ekranı oldukça iyi.
    yol tutuşu dengeli, 4x4 olmasa da yerden yüksekliği sebebiyle bir noktaya kadar arazide de kullanımı mümkün ama üstün şeyler beklememek lazım.
    fiyatı.

    eksileri: 184km/h’de hız sınırlayıcı var, zaman zaman can sıkabiliyor.
    kalkışları oldukça hantal. eko modda yokuş çıkmayı denemeyin sağa çekip durun daha iyi.
    yokuş aşağı vites kontrolü kötü, geçiş yapmayıp yüksek devirde gereksiz motoru boğuyor.
    otomatik vites kumandası rezalet, alışmışız, kol olacak aga.

    benden bu kadar.