hesabın var mı? giriş yap

  • başlık: 31 çekerken fantezi söyleyin lan

    entry: ayni kadinin yasini yukselt ve dusur. mesela 10 yas ekle, bi daha hayal et. 5 yas cikar, tekrar hayal et. boyle boyle aritmetik islemlerle farkli kadinlar hayal etmek yerine ayni kadini tekrar kullanabilirsin panpa.

    buna cevreci 31 i diyoruz

    (bombacı fıkrı ?, 14.06.2011 11:31)

  • bu avokadoyu tuzlasak da mi yesek diye soruyorsaniz, avokadoyu guacamole yapip yiyin derim. etin yanina mis gibi gider.

    3 avokado
    yarim kirmizi sogan
    2 dis sarimsak
    yarim jalapeno
    1 misket limonu
    tuz

    avokadolardan 1.5 tanesini catalla pure haline getiriyoruz. icinde once kiyilmis sarimsak, sogan, jalapenoyu ekliyor ve karistiriyoruz. kalan avokadoyu biraz daha iri kup kup dograyip ezmeden purenin icine katiyoruz. limonlayip tuzlayip yiyoruz efenim.

    ayrica buna cok guzel cips batiriliyor. meksikali damak tadini biliyor valla.

    guakhamolee diye okunuyor bu arada. mole kelimesindeki gibi sondaki e sessiz degil (fonetik olmayan dillere kiliz).

  • dede ve erkek kardeşle birlikte maç izlemekteyiz. dedemin kulakları ağır işitiyor, yaşından dolayı. kardeşimin de sesi pek gür çıkmaz.

    dede: ahmet, en iyi futbolcu kim?
    kardeş: dünyanın mı?
    dede: bünyamin demek, hımm.

    dedem sert adamdı, o yüzden kahkahalarımı içime attım. kardeşim de düzeltemedi, ayıp olmasın diye. dedem kendi çapında bir aydınlanma yaşıyordu zaten. o günden beri bünyamin benim için dünyanın en iyi futbolcusudur. her nerede top koşturuyor ve goller atıyorsa.

  • girilen her yeni yılda o yılla ilgili kehanetleri hem yerli hem de yabancı basında yer alan "kahin." böyle olunca ben de kimmiş bu, ölmüş mü yaşıyor mu, kaç yılına kadar kehanetlerde bulunmuş diye baktım.

    baba vanga, 1996 yılında ölüyor ve 5079 yılına kadar her yıl için çeşitli kehanetlerde bulunuyor. kehanetlerinin 5079 yılında bitmesinin sebebi de o yılda dünyanın sonunun geleceğini söylemedinden kaynaklanıyor.

    12 yaşında görme yetisini kaybediyor ve bu olaydan sonra gelecekle ilgili kehanetlerde bulunmaya başlıyor. bu kehanetlerinin de yazılı olarak bırakmamış, sözlü kehanetleri. tabii kendisi tarafından ortaya atılan bu kehanetlerin her zaman hedefi 12'den vurduğunu söylemek mümkün değil.

    kendisi 2021 kehanetlerinde çin'i kast ettiği düşünülen kırmızı ejderhanın yükseleceğini, doktorların kansere tedavi bulacağını ve petrol kullanımının biteceğini, trenlerin güneş ışığıyla hareket edeceğini söylemiş. çin dışındakilerin tuttuğunu söyleyemiz.

    2020 için abd başkanının gizemli bir hastalığa yakalanacağını, bu hastalığın abd başkanını sağır bırakacağını ve beyninde hasar oluşturacağını söylemişti. burada da tutturamamış.

    2019 için de rusya devlet başkanının suikaste uğrayacağını söylemiş. putin'in halen yaşadığını göz önüne alırsak bunun da tuttuğunu söyleyemeyiz.

    kaynak

  • aslinda seriat konusunda derin tecrübe kazaniyor. geldiginde daha iyi hocalik yapabilir bu sayede.

  • iett'nin tez zamanda seri üretimine geçmesi gereken mükemmel bir ürün. akbilin akıllı yuvarlağının yüzük üzerine monte edilmesiyle elde edilir. vatandaşa taşıma kolaylığı sunmasının yanısıra; otobüse binerken, turnikeden geçerken ya da dolum yaptırırken "makineye yüzük öptürmek" gibi son derece karizmatik bir eyleme imza atma olanağı da verir. derler ki fantom'dan bu yüzükle yumruk yiyen kişi, bir ay boyunca her türlü otobüs ve vapur hizmetinden ücretsiz yararlanabilmektedir.

  • bir takım müslümanın kendini kandırmasından başka bir şey değil.

    birisi konut kredisi adı altında bankadan para alıp bunu faiziyle ödeyince bu günah oluyor.

    aynı evi islami bankacılık yapan kuruluş sizin adınıza alırsa ve garip bir rastlantı eseri konut kredisinde ödenen aynı miktarda taksitlerle, konut kredisindeki vade süresi içinde söz konusu kuruluşa ödediğinizde bunun adı faiz olmuyor. ayıptır be kardeşim çocuk mu kandırıyorsunuz.

    kendini kandırıp buna ciddi ciddi inanan adam var lan. valla bak...