hesabın var mı? giriş yap

  • "sakaryada bütün taksiciler beni tanır" diyor videoda
    şehirdeki bütün taksicilerin tanıyacağı nasıl bir hayat tarzı var acaba

  • şıklığın ve profesyonelliğin simgesi olmasına rağmen kravatlar sağlığınızı olumsuz etkileyebilmektedir. çok sıkı bağlandıklarında gözdeki basıncı artırdığı ve glokom (goz hipertansiyonu.) riskinin artmasına neden olduğu görülmüştür. 2018 yılında yapılan küçük çaplı bir araştırmada da sıkı bağlanan kravatın beyne giden kan akışını yüzde 7,5 oranında azaltabildiği görülmüştür.

    bununla birlikte vücudumuzun bu basınç değişikliğine güvenli bir şekilde karşı koyabilecek yöntemleri vardır. bu değişikliklere karşı koymayı önleyen sigara kullanımı, obezite veya yüksek tansiyon sorunu olan insanlarda işler daha karmaşık hale gelebilir.

    özellikle bu tip hastalık veya alışkanlıklara sahip kişiler kravat kullanımı sırasında baş ağrısı, baş dönmesi veya mide bulantısı hissetmeye başlarsa kravatı çıkarmalarında fayda vardır.

    science focus

  • talebeysen, 3 sap ev arıyorsan..

    "ne güzel ya böyle gençler geliyorlar, bayılıyorum bu gençlere yaaa...."

    meeali: elimde bi ahır var, bodrum katı..aha da kakaladım bunlara..

  • sıla'dan almış olduğum yetkiye ve yukarıdaki şiir entrysine dayanarak şiir kitabı çıkarmaya karar verdim. özgüvenim yerine geldi.

    yoldan geldim su vercen mi?
    hayrola, ağzını açtın bişey dicen mi?
    böyle şiir olmaz bu karnabahar
    akşama halamgillere gelcen mi?

    oluyo lan yaşasın.

  • 2012 de büyükşehir yasası değişti. 100 km ötede koyde yaşayan vatandas buyuksehir belediyesi icin oy veriyor. simdi bu yetmedi, o vatandasin verdigi oyla tum şehir belirlenecek. tire'deki vatandaş, karsiyakayi kimin yonetecegine karar verecek. tam akp usulü bir geri zekalilik.

  • telefondan kasıt "telefon numarası" sanırım. hemen kontrol ettim, benim numaramda cinaslı kafiye var. demek ki apaçinin önde gideni, fenerle yol göstereniyim :/

    bir buçuk sene sonra gelen edit: ben bu entry'i yazdığımda başlıktaki 20. entry falandı. geçen zamanda yazarların hepsi uçurulmuş.. sıra bende mi acaba :s