hesabın var mı? giriş yap

  • link
    akp'ye katılması ile ilgili fetö'cüler ve pkk'lıar kudurdu demiş. bir de o kadar korkak ki tweet'i yanıtlara kapatmış. kendisi de farkında her şeyin ama devir bu devir diyor. yalnız hızlı adapte olmuşsun yeni partine, hemen herkesi fetöcü ve pkklı ilan etmişsin. önümüzdeki seçimde öcalan'ın mektubunu sen okursun artık.
    bu arada bunları silmeyi unutmuşsun cancağızım. sil de reisini kızdırma.
    görsel görsel
    görsel

    bak mehmet. sen ergenekon davasında mahkum olmuş bir subay idin. şimdi, o davanın savcısı olduğunu söyleyen adamın partisine katılıyorsun.
    buna dil uzatanlara da fetöcü ve pkklı diyorsun.
    sen ne mehmetsin ne de ali. sen sadece akgezensin. sen, genelkurmay başkanını hapse tıkan, genelkurmay başkanına terör örgütü lideri diyenlerle aynı safa geçen bir insansın.
    millet açlıktan kırılırken sabredin deyip, saraylarda sefa sürenlerin safına geçen bir zavallısın.
    atatürk'e ayyaş diyen, her fırsatta örtülü hakaret edenlerin koynu sana sıcak gelmiş olabilir. senin tercihin. ama diline atatürk değmesin.
    şehit haberleri için de süslü cümlelerle tweet'ler atma artık. 3-5 mehmet öldü diyen adamların partisine yakışır şekilde tweet'ler at.
    bu arada iktidar aleyhine attığın tweet'leri de silmeye başlamışsın. bu bile senin kalibreni gösterir. ali tatar yaşasa idi, yüzüne tükürmeye bile ar ederdi.

    ha bir de demişsin ki egemenlik sorunu var, zamanla buraya niye geldiğimi anlarsınız demişsin. hastayım şu gizemlerinize.
    memleketin egemenliği ne size kaldıysa, zaten bittik demektir.
    her neyse, çok geç kaldın mümin adam.
    tencerenin dibini sıyırdı onlar. iktidarı da kaybetmek üzereler. neyse, kimliğini göstermiş oldun en azından.
    artık bil ki ali tatar'ın ahı senin de üzerinde.
    haydi şimdi tweet'lerine inşallah diye başla, maşallah diye bitir. belki yal atan olur.

  • desteklediğimiz rezalet. 18 yaşından küçüklere evlenmek, çalışmak, çocuk yapmak, namus cinayeti, dini ideoloji ezberi serbest, içki yasak mı olacak? yürü arap yürü.

  • ulan bir uygulama bir programciya "how to delete songs from iphone" diye google'da arama yaptirir mi? gebersin bu program acilar cekerek ölsün. sonra tekrar diriltilip kizgin yaglarda falan kavrulsun. allah ilgilensin.

  • travma sebebi: nikolai çavuşesku ve elena cavusesku

    bunu nasıl unuturum... ötekiler hadi şuydu buydu geyikti de, yuh be kardeşim, o zaman bir de tek kanal vardı. kaç gün gösterdiniz bu adamların kurşuna dizilmelerini? hala gözümün önündedir cavusesku'nun gözleri açık gitmiş hali. günümüzün iğrenç, özensiz özel televizyonları bile bu görüntüyü mozaiksiz yayınlamaz şu devirde. komünizmi kötü göstereceğiz diye yaptığınız şeye bak, helal olsun trt!!

  • bir yörük ailesi olarak 200 yıldır hiçbir yere yürümediğimizi öğrendiğim uygulama. 1822'den bu yana en fazla yan mahalleye göçmüşüz. buradan başta oğuz kağan olmak üzere tüm atalarımdan özür dilerim.

  • doğru yerde, doğru işletme ile pekala çay satarak 7000+ kazanabilirsiniz.

    o sebeple gerçek olan bir karşılaştırma ve çoğunluk mühendisliği seçmiş durumda zaten. çünkü maaş afyonuna bağlanınca, " çay satarak 7000 lira mı kazanılır yeaaa" kafasına giriyorlar otomatikman. çünkü kendisi dünyanın en önemli işi olan, mühendisliği yapıyor. nasıl çaydı daha fazla kazanabilir ki? imkanı yok.

    30bin tl harcayıp açtığın damanaca su bayiisi veya en klişe çiğ köfteci, ayda 4-5 kar ediyor be mühendis. onu geç bizim evi boyayan boyacı ayda 6-7bin yapıyor amk. kim sikler mühendis titrini senin.

  • ölçüsüz ve izansız. sıkıcı. bıyıklıysa çok daha sıkıcı. aynı konuyu bir bıyıklıyla tartış bir de bıyıksızla, bıyıklı olan daha çok sıkıyor.

    yürüye yürüye geldiğimiz ve ayrı yollara gideceğimiz belliyken, o yol ayrımına on metre kalmışken "türkiye'nin üzerinde büyük oyunlar dönüyor" diyemezsin densiz gibi.
    nereden baksan 3 km.si var bu iddianın. ben karşı iddialarımı sunacağım, sen o zavallı beyninle karşı itirazlar getireceksin böyle böyle... nereden baksan aynı hatta ait dokuz ila on dolmuş yanımızdan geçmiş gitmiş olacak.

    "evet abi ya. dönüyor bazı oyunlar" diyerek bitirebilir miyim bu mevzuyu? ya da "yok ya dönmüyordur oyun moyun. hadi görüşürüz hocam" diyerek ben orada ayrılabilir miyim? ağır siyasî geyik yapacağız ve on metre sonra herkes kendi yoluna gidecek. gidemez. ben geriye kalan yolumu tartışa tartışa giderim akli melekeler açısından problemli bir insan profili çizerek.

    daha da beter olan o ayrımda ayakta dikilip lafın sözün bitmesi için bekletiyorsun insanı. yapmayın bunu. gerekirse yolu uzat ama 10m için 8m'lik konu aç, kalan 2m'de de vedalaşma ritüeline vakit kalsın.

    edit: umut sarıkaya'nın karikatürü var imiş bu konuda (ki olmasa şaşardım zaten) peki umut sarıkaya benden önce bunu nasıl akıl etti !!!?!!? biz bunları tartıştık zamanında buralarda #35011952