hesabın var mı? giriş yap

  • bu işi bu noktaya, financial fair play kurallarını tek taraflı sadece güçsüz kulüplere uygulayan, büyük takımların yaptıkları finansal usülsüzlükleri görmezden gelen, avrupa organizasyonlarında 5 büyük lig takımlarını sürekli kayıran uefa getirmiştir. eğer artık süper güç olmuş takımlar, diğer kulüplerle oynarken yeterince izlenme elde edemiyorsa bunun sebebi, diğer kulüplerin sürekli fakirleştirilmesidir. para hep belirli liglere ve belirli takımlara akarken, nasıl başa baş izlenilesi bir rekabet oluşturulabilir? hem tüm para belirli kulüplere gitsin, hem de rekabet oluşsun isteyen real madrid başkanı perez, sanırım şizofren olmalı. ilgili kulüp yöneticileri ve patronlarına çok çok ağır yaptırımlar gelmeli ve seneye başlayarak, avrupa organizasyonlarında daha adaletli bir gelir ve temsil dağılımı sağlanmalı. aksi halde bu canavarlaşan kulüpler yine daha da aç gözlü şekilde geride kalan kulüpleri beğenmeyecek ve futbolu öldürmeye çalışacaklardır.

  • amaç ne? sonuçta kimse mutlu olmasın, saçma sapan taktiklerle ilişkiye devam etmeye çalışalım mı?

  • --- spoiler ---

    jöle ile tıkandığı için çalışmayan şeker makinesini çalıştırmak, yine tıkanan bir boru yüzünden kuruyan limonata gölünü tekrar eski şanına kavuşturmak ve böylece ağlayan ejdarhayı mutlu etmek, yetiyi uyandırmak*, naneli çayırdaki boynuzsuz unicorna şekerlerden boynuz yapmak gibi görevleriniz olan oyun. şu an 68. bölümdeyim ve çikolata içine sıkışan paskalya tavşanını kurtarmaya çalışıyorum.

    --- spoiler ---

    görüldüğü üzere amacı olan bir oyun*

    millet hiç bir oyunun konusunu takip etmezken, ben candy crushta bile dayanamıyorum. göründüğü kadarı ile kimse konusu ile ilgilenmiyor ama ben yine de spoiler yazdım. çünkü ben iyi bir insanım.

  • akşam yemeği için marketten 250 gram kıyma almıştım. eve gelirken kapının önünde duran sevimli yavru kediye birazını vereyim dedim, baktım annesi de geldi ve her ikisi de verdiğim kıymayı iştahla yediler, kedileri o halde görünce dayanamadım ve kıymanın hepsini onlara yedirdim. çok sevindiler, benim de içimi huzur kapladı. akşam da makarna yedim.